Bedrijfsfilm
van filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Bedrijfsvideo laten maken en evenement registratie.

Een bedrijfsfilm gemaakt door Dennis Tetro-Tijsmans
Telefoonnummer: 06-45554767 

Bedrijfsfilms

Waanzinnige montages

Er zijn meerdere opties denkbaar en bijna alles is mogelijk. Bij mij is elke bedrijfsfilm uniek omdat ik niet met standaard formats werk maar een film op maat maak. Een mooie bedrijfsfilm maak je niet alleen met een uniek format maar ook de beste apparatuur is nodig om een goede bedrijfsfilm te kunnen maken.

 Ik werk met de nieuwste camera's en film met hoge kwaliteit zodat jullie film er jaren later nog steeds prachtig uitziet. Ook gebruik ik verschillende filmstandaards en filmpakken om schokken en bewegingen op te vangen. Zo wordt jullie film een echte professionele bedrijfsvideoclip of bedrijfsfilm.

In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over mijn werkwijze en opties.

De nieuwste apparatuur

Speciaal voor donkere opnames

Ik ben gespecialiseerd in het filmen van grote evenementen zoals bruiloften, feesten enz. Ik werk dan ook met meerdere professionele collega's uit het vak. 

Het voordeel van filmen met twee camera's is dat we vanuit meerdere hoeken tegelijk kunnen filmen. Dit om zo nog meer unieke momenten te kunnen vastleggen. Zo missen we niks, kunnen we de mooiste momenten nog beter vastleggen en de dag vooruitplannen waardoor we ruimte hebben om gedeeltes op de dag zelf, te kunnen regisseren voor een unieke film.

Hierbij worden de persoonlijke stijl, de kleine details en thema van uw bedrijf concreet vastgelegd, bewerkt en geregisseerd. 

Bedrijfstarieven

Voor een offerte op maat!

Wat kost een bedrijfsfilm laten?

Basistarief: 700,- euro

Rechtenvrije muziek: vanaf 75,- euro.

Nu direct een bedrijfsfilm offerte op maat aanvragen? Klik hier!

Werkend vanuit Kijkduin, Den Haag! Videograaf voor uw bedrijfsfilm, webclip of promotiefilm: de beste keus en slimste keus voor de regio Haaglanden!