Breezze kortingsdeal
250,- euro korting op een trouwfilm!


Kortingsdeal met Breezze

250,- euro korting als je bij Breezze je trouwdag viert!


Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

De trouwfilm(s) die ik maak zijn uniek, persoonlijk en op maat gemaakt. Geen lastige prijsconstructies en onverwachte kosten achteraf, maar eenduidige prijsafspraken volgens 3 all-in-one concepten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Meer over mij en mijn referenties >>>>


Kwaliteit bruiloftsfilm

Een top videograaf bruiloft filmt tegenwoordig in minimaal 4K. Maar waarom is dit eigenlijk? Deze hoge kwaliteit zorgt er voor dat jullie over twintig jaar nog steeds kunnen nagenieten, van jullie mooiste dag. Zeker als je bedenkt dat de ontwikkeling op televisie gebied steeds sneller gaat. Onze televisies krijgen steeds meer pixels en worden groter van formaat. Eigenlijk is het dus best logisch dat er in deze hoge kwaliteit wordt gefilmd. Want 4K is zeg maar 4 keer zo scherp als Full HD. Het enige nadeel van deze hoge kwaliteit is dat het niet meer mogelijk is om alle ruwe beelden te leveren. Want één minuut film is ongeveer 500 MB. Dit betekend dat een videograaf, na een tien uur filmen, minimaal 60.000 MB heeft. 


Trouwfoto en trouwfilm combinatie

Mijn combinatie pakketten

Ik werk samen met 4 fantastische fotografen. Wij zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat!

Meer informatie >>>>>>> 


Sameday edit

Wat is een sameday edit?

Dezelfde dag nog een korte trouwfilm met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken? Ook dat kan! Het is waanzinning om de feestavond te starten met een compilatie van de dag, zodat iedereen kan zien hoe bijzonder jullie dag al is geweest.

Lees meer >>>>>>> 


Mijn online voorbeelden

Heb je zin om een voorbeeld trouwfilm te bekijken? Ik raad je echt aan de hele trouwfilm te bekijken en niet een aantal kleine stukjes. Als je een hele trouwfilm bekijkt kan je goed zien waar in ik onderscheidend ben.

Mijn trouwfilms bekijken >>>>>


Mijn tarieven

Ik werk in de basis met drie all-in-one concepten. Met deze drie concepten zorg ik er voor dat jullie achteraf geen extra kosten hebben. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Mijn tarieven bekijken >>>>>


Contact met mij

Heb je behoefte aan contact met mij? Wil je liever een offerte op maat of heb je een andere vraag. Op deze pagina staan meerdere opties om met mij in contact te komen.

Contact met mij >>>>>>


Save the date video/film

Alleen in combinatie met een boeking voor een trouwfilm is een save the date video te boeken voor 250- euro inclusief Btw.

Inclusief digitale aanlevering.
Inclusief script.


Reserveer op tijd

Reserveer op tijd
Reserveer op tijd

Nederland is dun gezaaid als het gaat om videograaf bruiloft. Daarom is het essenstiel om je videograaf bruiloft op tijd te boeken. Wat kost een videograaf? Een videograaf bruiloft is behoorlijk betaalbaar geworden. De gemiddelde prijs voor een bruiloftsfilm ligt rond de 1100 euro voor tien uur. Dit is inclusief alle kosten. In deze 1100 euro zitten alle kosten verwerkt. Let wel goed op want er zijn een aantal (niet beroeps) videografen die achteraf toch nog met extra kosten komen. Ons advies, kies een videograaf bruiloft waarvan het zijn fulltime werk is. Want deze fulltime profs hebben back-up mocht het nodig zijn. En filmen leveren de hoogste kwaliteit.


Ben ik nog beschikbaar om voor jullie een trouwfilm te maken?   

Vul onderstaande informatie in en je ontvangt binnen 24 uur antwoord.Alles wat dik gedrukt is moet ingevuld worden anders kan je dit formulier niet verzenden.   

Mijn contactgegevens

Dennis Tetro-Tijsmans

Videograaf Nederland
Kijkduin / Den Haag

06-45554767