Over mij
Wie is filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans?

Mijn naam is Dennis Tetro-Tijsmans en ik wens je veel plezier op mijn website!

Ik ben de eerste in Nederland die filmt in 6K, dat is 6x scherper dan Full HD. 

In 1971 werd ik geboren in Den Haag. Mijn ouders zijn van Italiaanse afkomst. Van jongs af aan voel ik me zeer verbonden met Italië. Misschien daarom wel dat ik een romanticus "pur sang" ben. 

Ik werk vol passie en liefde aan iedere film. Dit kun je goed teruglezen in mijn referenties onder aan deze pagina. Bruidsparen en andere klanten beschrijven mij als lief, oprecht, vakgek, passievol en eerlijk. Het grootste compliment wat ik vaak krijg is dat ik de mensen neerzet zoals ze echt zijn. Ik hou van humor en ik lach het liefst de hele dag! Ik ben getrouwd met Tamara en we hebben samen één dochter Yara. Ons tweede kindje verwachten we in December 2016. 

Mijn roots liggen in de televisie- en entertainmentwereld. Hier leerde ik het vak registreren, regisseren en monteren. Mijn bedrijf: "Videograaf Nederland" bestaat sinds 1995 en is een samenwerkingsverband tussen meerdere professionele videografen, fotografen en filmmakers in Nederland. Maar in de basis ben ik zelf altijd direct bij de productie betrokken. Kleinere producties draai ik alleen en grotere producties doe ik samen met de bij Videograaf Nederland aangesloten professionals.

Heb je nog vragen dan hoor ik je graag. Ik zie uit naar een eventuele persoonlijke ontmoeting!

Vriendelijke en vrolijke groet,
Dennis Tetro-Tijsmans
Mob. 06-45554767
Info@videograaf-nederland.nl 

Foto Jan Fähmel
Foto Jan Fähmel
Foto Wim Stad
Foto Wim Stad
Foto Wim Stad
Foto Wim Stad
Foto Wim Stad
Foto Wim Stad

Een aantal google+ ervaringen

De rest van mijn ervaringen zijn te lezen op mijn google+ pagina's