Trouwen in de regio
Lees hier meer over de partners van mijn bedrijf

Steef & Suus

photography with love, just the way you are...

Muziek: Tim Akkerman

Steef en Suus zijn twee creatieve meiden met een passie voor fotografie en styling. Met hun tomeloze enthousiaste energie, maken zij samen de mooiste herinneringen voor jullie. Zij onderscheiden zich door styling en fotografie te combineren. Zo zorgen zij voor leuke accessoires om de shoot aan te kleden, zoals Tipi tentjes, bloemenkransen, een bloemenschommel en nog veel meer. Maar wil je liever een plain beeld, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Willen jullie mooie klassieke foto's, stoere gekke foto's of de mooie geposeerde foto's zoals op pinterest?! Alles is mogelijk! Steef en Suus zorgen ervoor dat de sfeer op jullie dag goed wordt weergegeven.

Photography with love, just the way you are...

Vakfotografie Wim Stad

Ik leerde Wim en Wilma een tijdje geleden kennen en er was direct een enorme klik. Inmiddels hebben we een samenwerking opgezet en werken we regelmatig samen. Wim en Wilma zijn naast professionele vakmensen, warm, gezellig en zeer fijne mensen om mee te werken. Hun prachtige handgemaakte trouw-albums zijn echt een aanrader! 

Neem eens een kijkje op hun website! 

Jelle Kuiper

Cabaratier trouwbeambte

Cabaretier, Trouwambtenaar, Theaterproducent

Jelle kan met recht een creatieve duizendpoot worden genoemd. Hij is cabaretier en verzorgt optredens op maat. Daarnaast is hij officieel trouwambtenaar in heel Nederland en theaterproducent van o.a. de Buurman en Buurman musicals.

Fotografia

Petra Bravenboer

Fotografia!

Petra leerde ik jaren geleden kennen. En inmiddels doen wij veel klussen samen. Naast dat zij een echte vriend is geworden, is Petra een vakvrouw pur sang! Haar kernwoorden zijn wat mij betreft: loyaal en lief. Iedere klus die we samen doen daar zie ik haar met mega inzet aan het werk.

Irene van Kessel

Fotografe Den Haag

Irene van Kessel Fotografie.

 Het vastleggen en herbeleven van bijzondere momenten is voor veel mensen van onschatbare waarde. Samen terugkijken op mooie belevenissen verbindt mensen met elkaar en maakt ze gelukkig. Of het nu gaat om een portret of een bruiloft. Daarom ben ik fotograaf. 

Callistas

Trouwbeamte

Kenmerken van Callista zijn:  slagvaardig, accuraat, betrokken, praktisch, resultaatgericht, integer en oplossingsgericht. Echtparen waarderen haar oprechte interesse in mensen en haar servicegerichtheid. 

Paviljoen Breezze - Vierpolders

Bij 5: Naaldwijk

Ons strandhuys

Het Blesse paard

Capo Cucina

Madestein

Naar mijn trouwfilm tarieven