Foto en videograaf bruiloft
Samenwerking met meerdere fotografen

Vanzelfsprekend is de combinatie tussen trouwfoto's en een trouwvideo de beste keuze. Daarom bieden wij combinatie deals aan. Een foto- en videograaf die op elkaar zijn ingewerkt zorgen voor de beste kwaliteit. Omdat wij elkaar kennen, lopen wij elkaar niet in de weg. En hierdoor zorgen er samen voor dat jullie foto's en video van hoge kwaliteit zijn.


Videograaf Nederland helpt een fotograaf!

Gaan jullie trouwen dan hebben wij een waanzinnige kans voor jullie!!
Betaal alleen de videograaf en krijg je fotograaf er gratis bij.

Ieder jaar helpt www.videograaf-nederland.nl een startende collega in de trouwbranche een beetje op weg.

Voor 2017 gaan we een fotograaf helpen met het opbouwen van zijn portfolio. Hij studeert in 2018 af als professioneel fotograaf. Maar nu al maakt hij prachtige foto's. Hij wil graag na zijn afstuderen volledig aan de slag als onder andere trouwfotograaf. Hij werkt overigens nu al mee aan de New Born video & foto van videograaf Nederland. Hij is zeer creatief en bedreven en boven alles maakt hij waanzinnige foto's.

Boek voor 01-03-2017 en ontvang je fotografie gratis.

Telefoonnummer: 06-45554767


Love 2 wed: Foto en videograaf in één

Wij zijn Petra Bravenboer (trouwfotograaf) en Dennis Tetro-Tijsmans (trouwvideograaf). Wij werken vol passie, inzet en liefde aan iedere trouwerij. Onze omgeving en opdrachtgevers omschrijven ons als creatief, lief, oprecht, en passievol. 


Bij al mijn samenwerkingen krijg je 100,- euro combinatiekorting!