Huwelijksfilm
Een huwelijksfilm van Dennis Tetro-Tijsmans

Jullie huwelijksfilm met liefde gemaakt. 

Een huwelijksfilm van Dennis Tetro-Tijsmans.

In de jaren tachtig en negentig was het een hype. Maar anno nu is trouwen zonder huwelijksfilm eigenlijk ondenkbaar geworden. En logisch want een film zegt meer dan 1000 woorden. De meeste bruidsparen, die niet aan een huwelijksfilm hebben gedacht, balen daar achteraf stevig van.  
Videograaf huwelijk

Gefeliciteerd julie gaan trouwen!

De huwelijksfilm(s) die ik maak zijn uniek, persoonlijk en op maat gemaakt. Geen lastige prijsconstructies en onverwachte kosten achteraf, maar eenduidige prijsafspraken volgens 3 all-in-one concepten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Meer over mij & mijn referenties >>>>


De kwaliteit van jullie huwelijksfilm

Een top huwelijks videograaf filmt tegenwoordig in minimaal 4K. Maar waarom is dit eigenlijk? Deze hoge kwaliteit zorgt er voor dat jullie over twintig jaar nog steeds kunnen nagenieten, van jullie huwelijksfilm. Zeker als je bedenkt dat de ontwikkeling op televisie gebied steeds sneller gaat. Onze televisies krijgen steeds meer pixels en worden groter van formaat. Eigenlijk is het dus best logisch dat er in deze hoge kwaliteit wordt gefilmd. Want 4K is zeg maar 4 keer zo scherp als Full HD. Het enige nadeel van deze hoge kwaliteit is dat het niet meer mogelijk is om alle ruwe beelden te leveren. Want één minuut film is ongeveer 500 MB. Dit betekend dat een huwelijksvideograaf, na een tien uur filmen, minimaal 60.000 MB heeft. 


Foto en videograaf

Mijn combinatie pakketten

Ik werk samen met 4 fantastische huwelijks-fotografen. Daarom is het mogelijk om een compleet pakket foto en video af te nemen. Ideaal, want wij zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat!

Meer informatie >>>>>


Mijn huwelijksfilm tarieven

Ik werk in de basis met drie all-in-one concepten. Met deze drie concepten zorg ik er voor dat jullie achteraf geen extra kosten hebben. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Mijn huwelijksfilm tarieven >>>>>

Mijn tarieven
Mijn tarieven

Sameday edit
Sameday edit

Sameday edit

Wat is een sameday edit?

Dezelfde dag nog een videoclip met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken? Ook dat kan! Het is waanzinning om de feestavond te starten met een compilatie van de dag, zodat iedereen kan zien hoe bijzonder jullie dag al is geweest.

Lees meer >>>>> 


Mijn online huwelijksfilm voorbeelden

Heb je zin om een voorbeeld huwelijksfilm te bekijken? Ik raad je echt aan de hele huwelijksfilm te bekijken en niet een aantal kleine stukjes. Als je een hele huwelijksfilm bekijkt kan je goed zien waar in ik onderscheidend ben.

Naar mijn huwelijksfilms >>>>>


Save the date video/film 

Alleen in combinatie met een boeking voor een trouwfilm is een save the date video te boeken voor 250- euro inclusief Btw.

Inclusief digitale aanlevering.
Inclusief script.


Contact met mij

Heb je behoefte aan contact met mij? Wil je liever een offerte op maat of heb je een andere vraag. Op deze pagina staan meerdere opties om met mij in contact te komen.

Contact met mij >>>>>


Reserveer op tijd

Nederland is dun gezaaid met top videografen als het om huwelijksfilms gaat. Daarom is het essenstiel om je videograaf huwelijksfilm op tijd te boeken. Wat kost een huwelijksfilm? Een videograaf is behoorlijk betaalbaar geworden. De gemiddelde prijs voor een huwelijksfilm ligt rond de 1100 euro voor tien uur. Dit is inclusief alle kosten. In deze 1100 euro zitten alle kosten verwerkt. Let wel goed op want er zijn een aantal (niet beroeps) videografen die achteraf toch nog met extra kosten komen. Ons advies, kies een videograaf waarvan het zijn fulltime werk is. Want deze fulltime profs hebben back-up mocht het nodig zijn. En filmen leveren de hoogste kwaliteit.


Ben ik nog beschikbaar om jullie huwelijksfilm te maken?

Vul onderstaande informatie in en je ontvangt binnen 24 uur antwoordAlles wat dik gedrukt is moet ingevuld worden anders kan je dit formulier niet verzenden.