Huwelijksfilm
Gefilmd in 6K / Ultra HD

Huwelijksfilm lifestyle

Super scherpe, professionele en stabiele beelden. Prachtige kleuren en gemonteerd op jullie eigen muziekkeuze. En altijd met een gratis korte smartphone versie!! Gefilmd in de hoogste kwaliteit van dit moment. Gemonteerd in 4K of in Ultra HD.   

In de basis blijft het altijd een huwelijksfilm. Maar al mijn huwelijksfilms zijn op maat. Want als ik werk met jullie eigen muziekkeuze, jullie eigen smaak, jullie eigen wensen en jullie eigen karakters creëren we samen een unieke film.  

De hoogste beeldkwaliteit (6K) in Nederland / Ultra HD.
Dat is scherper en heeft meer pixels! Hierdoor geniet je op langere termijn nog meer van je huwelijksfilm.


Wat super leuk dat jullie gaan trouwen!! En gefeliciteerd!!

Kies je voor mij als jullie videograaf bruiloft dan maak ik voor jullie een unieke en persoonlijke bruiloftsfilm op maat. Pas nadat we elkaar persoonlijk hebben gesproken en als wij een klik hebben dan maken we de boeking in orde.

Vrolijke groet,
Dennis Tetro-Tijsmans


Mijn recensies

Zo trots als een pauw! Uit meer dan 50 beoordelingen op o.a. Facebook, Google mijn bedrijf enGoogle+.


Volg mij op facebook.

Meer dan 1600 likes en meer dan 1500 volgers.


Mijn apparatuur (inclusief drone)

Een top videograaf bruiloft filmt tegenwoordig in minimaal 6K. Maar waarom is dit eigenlijk? Deze hoge kwaliteit zorgt er voor dat jullie over twintig jaar nog steeds kunnen nagenieten, van jullie mooiste dag. Want 6K is zeg maar 6 keer zo scherp als Full HD.


Combinatie foto en videograaf

Ik werk samen met 5 fantastische fotografen. Wij zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat!  

Gratis fotograaf?! Boek nu een trouwfilm bij mij met een gratis fotograaf. Meer informatie kan je vinden door op onderstaande button te klikken.


Mijn huwelijksfilm tarieven

Ik werk als videograaf bruiloft met vaste tarieven. Een afgesproken prijs wordt nooit hoger. Ook niet als jullie dag een beetje uitloopt. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 


Sameday edit

same day edit
same day edit

Dezelfde dag nog een korte trouwfilm met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken?  


Save the date video/film 

Save the date
Save the date

Alleen in combinatie met een boeking voor een trouwfilm is een save the date video te boeken voor 245- euro inclusief Btw.


Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdatum?

Bel met 06-45554767 of klik op de onderstaande button en vul je gegevens in. Je ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvend antwoord. Je mag natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info@videograaf-nederland.nl 


In de media

O.a. Kraamfeest Andre Hazes