Over mij
Videograaf Nederland al weer meer dan 15 jaar een begrip in Nederland!

Veel plezier op mijn website
!


In 1971 werd ik geboren in Den Haag. En ik ben een romanticus "pur sang". 

Ik werk vol passie, inzet en liefde aan iedere film. Dit kun je goed teruglezen in mijn referenties onder aan deze pagina. Bruidsparen en andere klanten beschrijven mij als lief, oprecht, passievol en eerlijk. Het grootste compliment wat ik altijd krijg is dat ik de mensen neerzet zoals ze echt zijn. Ik hou van humor en ik lach het liefst de hele dag! Ik ben getrouwd met Tamara en we hebben samen één dochter Yara. Ons tweede kindje verwachten we in December 2016. 

Mijn roots liggen in de televisie- en entertainmentwereld. Hier leerde ik het vak registreren, regisseren en monteren. Mijn bedrijf: "Videograaf Nederland" bestaat sinds 2001 en is een samenwerkingsverband tussen meerdere professionele videografen, fotografen en filmmakers in Nederland. Maar in de basis ben ik zelf altijd direct bij de productie betrokken. Kleinere producties draai ik alleen en grotere producties doe ik samen met de bij Videograaf Nederland aangesloten professionals. 

Ik werk samen met 4 fantastische fotografen. Daarom is het mogelijk om een compleet pakket foto en video af te nemen. Ideaal, want deze partijen zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat! 

Heb je nog vragen dan hoor ik je graag. Ik zie uit naar een persoonlijke ontmoeting!

Vriendelijke en vrolijke groet,
Dennis Tetro-Tijsmans
Mob. 06-45554767
Info@videograaf-nederland.nl 

Een aantal google+ referenties


Daniël en Cynthia

Trouwfilm laten maken

19-08-2016 was onze grote dag. Voor deze dag wilden wij zowel foto- als videografie, om onze dag op alle mogelijke manieren vast te leggen voor later.

Wat belangrijk is, is dat de videograaf (en fotograaf) de hele dag om je heen is op je bruiloft, dus je moet je prettig voelen bij de mensen die je hiervoor uitkiest. Wat dat betreft zit het bij Dennis helemaal goed.

Wat ook leuk is, is dat er zowel ruimte is voor eigen initiatief als voor dingen die hem tof lijken. Dit komt ook terug in de montage, die is gebaseerd op de mooie beelden die er natuurlijk zijn, maar ook op hoe Dennis het bruidspaar heeft leren kennen. Hierdoor kan de film alle kanten op gaan en zal hij altijd bij jullie passen.

Ik kan iedereen aanraden zowel foto- als videografie te nemen op de bruiloft en dan met name Dennis en Petra. Het zijn twee fantastische mensen die samen geweldige beelden maken, waar je voorgoed op kan terugkijken.
Daarbij zijn het leuke mensen om om je heen te hebben en verlichten ze zelfs op cruciale momenten je stress ;).

Een aanrader dus!


Leander en Carolien

Trouwfilm laten maken

Kort voor onze bruiloft in juli waren we onverwachts op zoek naar een videograaf voor onze bruiloft.

Via onze fotograaf Petra kregen wij het nummer van Dennis en hebben we gebeld.

Het was een vrolijk en gezellig gesprek en wij waren gelijk enthousiast!

Ondanks dat het zo kort dag was heeft Dennis toch tijd voor ons gemaakt en daar zijn wij nog steeds waanzinnig blij mee!

Bij binnenkomst was het dan ook de eerste keer dat we Dennis ontmoeten, hij was net zo enthousiast en gezellig als aan de telefoon...

Onze familie en vrienden konden ook gezellig kletsen met hem en het was een hele relaxte ochtend.

Eenmaal op locatie hebben we Dennis als videograaf helemaal niet opgemerkt, zo onopvallend ging hij te werk.

Tijdens het foto en video moment was hij er wel maar dat ging zo makkelijk en ontspannen de tijd vloog voorbij. Hij filmde erg veel maar hebben geen enkele keer het gevoel gehad dat we constant een camera voor ons gezicht hadden.

Nadat we de film hebben gezien hebben we eigenlijk pas opgemerkt dat hij zoveel mooie momenten heeft vastgelegd over de gehele dag. Zijn kwaliteit ligt niet alleen bij goed materiaal en filmwerk maar ook zeker op goede montage van de totale trouwfilm.

Wij denken terug aan een dag met Dennis als een gezellige uitbreiding op onze gasten in plaats van de videograaf van onze bruiloft.

Met veel liefde en enthousiasme denken we terug aan de mooie dag die ook hij heeft helpen maken.


Marco en Wikke

Trouwfilm laten maken

Één week voor onze bruiloft pas contact opgenomen met Videograaf-Nederland.
De volgende avond zat Dennis bij ons thuis aan de koffie en waren we de bruiloft aan het doorspreken.
De dag zelf verliep helemaal top. Dennis stelt je helemaal op je gemak en laat je echt jezelf zijn.
Het contact voor en na de bruiloft was heel aangenaam. Super enthousiaste vakman.
Ja, en de film zelf. WAAUUUWW, echt megagaaf ! Elke keer dat wij hem kijken staat het kippenvel op ons arm.

Dennis, dankjewel dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt.
Marco & Wikke


Melissa en Mike

Trouwvideo laten maken

28-05-2016 was onze grote dag.
Stefan en Dennis waren onze videografen.
Ochtendsvroeg kwam Stefan eerst even bij de bruid en de bruidegom filmen. Daarna de fotoshoot op het strand en toen het officiële moment, onze trouwceremonie.
Dennis had ook mega leuke ideetjes om toe te voegen aan onze trouwfilm. Wat hebben we gelachen en wat was het super.
Na ongeveer een week kregen we onze videoclip. En wat is het prachtig de dag keer op keer te kunnen beleven.
We zijn er zo blij mee, echt een super mooie herinnering. Videograaf Nederland en filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans onwijs bedankt voor de prachtige film en goede service.

Melissa & Mike


Arthur en Anneke Wrana

Huwelijksfilm laten maken
28 mei 2016, wat een onvergetelijke dag.

 • Dennis heeft voor ons de "same day edit" gemaakt en de volledige film. Wat mooi zeg! Echt ongelofelijk scherp beeld en zulke leuke en mooie momenten uitgekozen.
  Dennis kent zijn vak, is niet alleen professioneel, maar ook erg sociaal. Wat een lieve en leuke man!! Door zijn toedoen is onze dag echt onvergetelijk geworden.
  Daarom in 1 woord GEWELDIG!!!! Ieder die een videograaf in de hand wil nemen, MOET echt Dennis nemen.
  Geloof me, alles wat je bespreekt maakt hij waar. Bedankt Dennis - Dikke kus van Arthur en Anneke.

Marlies van Paasen

Trouwfilm laten maken

 • Op 3-6-16 hebben wij onze mooiste dag laten filmen door Dennis.
  Wat een toffe ervaring en wat een nog veel toffer eindresultaat! Voorafgaan aan de bruiloft hebben we goed overleg gehad over de verschillende opties, wensen, mogelijkheden etc.
  Op de dag zelf hebben we Dennis zijn gang laten gaan en werd het een relaxte super ervaring!
  Binnen een week kregen we het eindresultaat te zien en we zijn er meer dan blij mee! We kijken de film "over and over again" 😉..
 • Dennis, we willen je bedanken voor je vrolijke persoonlijkheid, je passie en je professionaliteit! Een dikke aanrader voor toekomstige bruidsparen!