Over mij
Videograaf Nederland al weer meer dan 15 jaar een begrip in Nederland!

Veel plezier op mijn website
!

Mijn naam is Dennis Tetro-Tijsmans en ik ben eigenaar van Videograaf Nederland. In 1971 werd ik geboren in Den Haag. En ik ben een romanticus "pur sang". 

Ik werk vol passie, inzet en liefde aan iedere film. Dit kun je goed teruglezen in mijn referenties onder aan deze pagina. Bruidsparen en andere klanten beschrijven mij als lief, oprecht, passievol en eerlijk. Het grootste compliment wat ik altijd krijg is dat ik de mensen neerzet zoals ze echt zijn. Ik hou van humor en ik lach het liefst de hele dag! Ik ben getrouwd met Tamara en we hebben samen tweede kinderen: Yara Naomi (20-02-2013) en Senna Joey (19-12-2016)

Mijn roots liggen in de televisie- en entertainmentwereld. Hier leerde ik het vak registreren, regisseren en monteren.

Mijn bedrijf: "Videograaf Nederland" bestaat sinds 2001 en is een samenwerkingsverband tussen meerdere professionele videografen, fotografen en filmmakers in Nederland. Maar in de basis ben ik zelf altijd direct bij de productie betrokken. Kleinere producties draai ik alleen en grotere producties doe ik samen met de bij Videograaf Nederland aangesloten professionals.

Ik werk samen met vijf fantastische fotografen. Daarom is het mogelijk om een compleet pakket foto en video af te nemen. Ideaal, want deze partijen zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat! 

Heb je nog vragen dan hoor ik je graag. Ik zie uit naar een persoonlijke ontmoeting!

Vriendelijke en vrolijke groet,
Dennis Tetro-Tijsmans
Mob. 06-45554767
Info@videograaf-nederland.nl Uit de oude doos: Dennis op TV