Mijn voorbeelden
Het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven!

Belangrijk:
klik op een foto om de film te bekijken!


Trouwen in Noord Holland.

Het was een meer dan bijzondere dag. Waar de liefde er van af spatte! Met een trouwfeest in de oude stallen van Henny Huisman. Dank jullie dat ik er bij mocht zijn!!


Een trouwfilm als videoclip gemonteerd. 

Het was een speciale dag met twee prachtige mensen. In combinatie met fotograaf Petra Bravenboer. Wat een fantastisch eindresultaat.


Het contact voor en na de bruiloft was heel aangenaam. Super enthousiaste vakman. Ja, en de film zelf. WAAUUUWW, echt megagaaf! 

Kernwoorden bij deze clip: romantisch, geensceneerd maar echt. Clip lengte ± 11 minutenKort voor onze bruiloft in juli waren we onverwachts op zoek naar een videograaf voor onze bruiloft. Met veel liefde en enthousiasme denken we terug aan de mooie dag die ook hij heeft helpen maken.


Wat een heerlijke dag was het om met jullie te werken! Een prachtig stel uit Zoetermeer. Een dag vol liefde en warmte. En wat een mooie gelegenheid hadden jullie!!


Wat een toffe ervaring en wat een nog veel toffer eindresultaat! Op de dag zelf hebben we Dennis zijn gang laten gaan en werd het een relaxte super ervaring!  

We zijn er zo blij mee, echt een super mooie herinnering. Videograaf Nederland en filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans onwijs bedankt voor de prachtige film en goede service.


Dennis heeft voor ons de "same day edit" gemaakt. Dennis kent zijn vak, is niet alleen professioneel, maar ook erg sociaal. Wat een lieve en leuke man!! 


Bekijk hier het eerste deel van mijn overzicht trouwfilms uit 2016. Op basis van een slow-tempo song zie je hier een selectie van wat ik prachtige momenten noem. 

Samenvatting deel I van ± 5 minuten 


Bekijk hier het tweede deel van mijn overzicht trouwfilms uit 2016. Op basis van een up-tempo song zie je hier een selectie van wat ik prachtige momenten noem.