Trouwfilm 
Gefilmd in 6K / Ultra HD

Trouwfilm lifestyle

Super scherpe, professionele en stabiele beelden. Prachtige kleuren en gemonteerd op jullie eigen muziekkeuze. En altijd met een gratis korte smartphone versie!! Gefilmd in de hoogste kwaliteit van dit moment. Gemonteerd in 4K of in Ultra HD.   

In de basis blijft het altijd een trouwfilm. Maar al mijn trouwfilms zijn op maat. Want als ik werk met jullie eigen muziekkeuze, jullie eigen smaak, jullie eigen wensen en jullie eigen karakters creëren we samen een unieke film.  

De hoogste beeldkwaliteit (6K) in Nederland / Ultra HD.
Dat is scherper en heeft meer pixels! Hierdoor geniet je op langere termijn nog meer van je trouwfilm.   


Wat super leuk dat jullie gaan trouwen!!  En gefeliciteerd!!! 

Kies je voor mij als jullie videograaf voor jullie trouwen dan maak ik voor jullie een unieke en persoonlijke trouwfilm op maat. Pas nadat we elkaar persoonlijk hebben gesproken en als wij een klik hebben dan maken we de boeking in orde.

Vrolijke groet,
Dennis Tetro-Tijsmans


Mijn recensies

Zo trots als een pauw! Uit meer dan 50 beoordelingen op o.a. Facebook, Google mijn bedrijf en Google+.


Volg mij op facebook.

Meer dan 1600 likes en meer dan 1500 volgers.


Mijn apparatuur (inclusief drone)

Een top videograaf filmt tegenwoordig in minimaal 6K. Maar waarom is dit eigenlijk? Deze hoge kwaliteit zorgt er voor dat jullie over twintig jaar nog steeds kunnen nagenieten, van jullie trouwfilm. Want 6K is zeg maar 6 keer zo scherp als Full HD. 


Combinatie foto & trouwfilm 

Ik werk samen met 4 fantastische fotografen. Wij zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat!

Gratis fotograaf?! Boek nu een trouwfilm bij mij met een gratis fotograaf. Meer informatie kan je vinden door op onderstaande button te klikken.


Sameday edit

Dezelfde dag nog een korte trouwfilm met al jullie hoogtepunten op een groot scherm bekijken?  


Mijn trouwfilm tarieven

Ik werk als videograaf bruiloft met vaste tarieven. Een afgesproken prijs wordt nooit hoger. Ook niet als jullie dag een beetje uitloopt. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. 


Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdatum?

Omdat ik werk met een extra cameraman kan ik maximaal twee boekingen per dag aannemen.  

Bel met 06-45554767 of klik op de onderstaande button en vul je gegevens in. Je ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvend antwoord. Je mag natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info@videograaf-nederland.nl  


In de media
O.a. Kraamfeest Andre Hazes