Trouwfilm laten maken
Door filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Jullie trouwfilm met liefde gemaakt.

Een trouwfilm van Dennis Tetro-Tijsmans.


Trouwfilm laten maken

Gefeliciteerd julie gaan trouwen!

De trouwfilm(s) die ik maak zijn uniek, persoonlijk en op maat gemaakt. Geen lastige prijsconstructies en onverwachte kosten achteraf, maar eenduidige prijsafspraken volgens 3 all-in-one concepten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Meer over mij & mijn referenties >>>> 


Kwaliteit trouwfilm

Een top videograaf filmt tegenwoordig in minimaal 4K. Maar waarom is dit eigenlijk? Deze hoge kwaliteit zorgt er voor dat jullie over twintig jaar nog steeds kunnen nagenieten, van jullie trouwfilm. Want 4K is zeg maar 4 keer zo scherp als Full HD. 


Trouwfoto en trouwfilm combinatie

Ik werk samen met 4 fantastische fotografen. Wij zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat!

Meer informatie >>>>> 


Sameday edit

Dezelfde dag nog een korte trouwfilm met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken? Ook dat kan! Het is waanzinning om de feestavond te starten met een compilatie van de dag, zodat iedereen kan zien hoe bijzonder jullie dag al is geweest.

Lees meer >>>>> 


Mijn online voorbeelden

Heb je zin om een voorbeeld trouwfilm te bekijken? Ik raad je echt aan de hele trouwfilm te bekijken en niet een aantal kleine stukjes. Als je een hele trouwfilm bekijkt kan je goed zien waar in ik onderscheidend ben.

Mijn trouwfilms >>>>>


Mijn trouwfilm tarieven

Ik werk in de basis met drie all-in-one concepten. Met deze drie concepten zorg ik er voor dat jullie achteraf geen extra kosten hebben. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Mijn trouwfilm tarieven >>>>>> 


Contact met mij

Heb je behoefte aan contact met mij? Wil je liever een offerte op maat of heb je een andere vraag. Op deze pagina staan meerdere opties om met mij in contact te komen.

Contact met mij >>>>>>>


Save the date video/film

Alleen in combinatie met een boeking voor een trouwfilm is een save the date video te boeken voor 250- euro inclusief Btw.

Inclusief digitale aanlevering.
Inclusief script.