Videograaf bruiloft
Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven!

Videograaf bruiloft: Dennis Tetro-Tijsmans.Wat leuk jullie gaan trouwen!!

Kies je voor mij als jullie bruiloftsvideograaf dan maak ik voor jullie een unieke en persoonlijke bruiloftsfilm op maat. Ik werk trouwens niet met lastige prijsconstructies en onverwachte kosten achteraf. 

Meer over mij  & mijn referenties 


Mijn appartuur 

Een top videograaf bruiloft filmt tegenwoordig in minimaal 4K. Maar waarom is dit eigenlijk? Deze hoge kwaliteit zorgt er voor dat jullie over twintig jaar nog steeds kunnen nagenieten, van jullie mooiste dag. Want 4K is zeg maar 4 keer zo scherp als Full HD. 

Mijn apparatuur →


Foto en videograaf

Ik werk samen met 4 fantastische fotografen. Wij zijn natuurlijk bijzonder goed op elkaar ingespeeld waardoor je verzekerd bent van het allerbeste resultaat! 

Meer over mijn samenwerkingen → 


Sameday edit

Dezelfde dag nog een videoclip met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken.

Meer over dit onderwerp → 


Mijn voorbeelden

Heb je zin om een voorbeeld film te bekijken? Ik raad je echt aan de hele film te bekijken en niet een aantal kleine stukjes. 

Meer online films bekijken → 


Mijn tarieven

Ik werk als videograaf bruiloft in de basis met drie all-in-one concepten. Met deze drie concepten zorg ik er voor dat jullie achteraf geen extra kosten hebben. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Mijn tarieven bekijken → 


Offertes

Hebben jullie een ander budget of andere wensen dan wat je kan vinden hier op mijn website? Ik maak graag een offerte op maat voor jullie.  

Liever een offerte op maat → 


Save the date

Alleen in combinatie met een boeking voor een trouwfilm is een save the date video te boeken voor 350- euro inclusief Btw.

Inclusief digitale aanlevering.
Inclusief script.