Mijn tarieven
Geen verassingen achteraf!

Nieuwsgierig naar mijn tarieven? 

Maak eerst een keuze voor shortfilm, longfilm of destination wedding. Kies je voor shortfilm dan kan je ook het aantal film-uren kiezen. Dit zijn het aantal uren dat ik op locatie aanwezig ben om voor jullie te filmen.


Destination wedding

Een korte weddingsclip is helemaal van deze tijd. In een korte weddingsclip zie je echt alle belangrijke momenten van jullie dag voorbij komen. Het voordeel is dat je in een relatief korte tijd je hele wedding terug kan kijken. Wil je liever een langere trouwfilm dan is longfilm wellicht een betere optie. Ik help jullie graag met het maken van de beste keuze.  

Bij shortfilm krijgen jullie een korte weddingsclip van maximaal 10 minuten. De gemiddelde lengte van een shortfilm ligt tussen de 5 - 7 minuten. En bij long film krijgen jullie naast de short weddingsclip ook de langere documentaire trouwfilm van maximaal 30 minuten.

Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment (6K) en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Als je mijn kwaliteit op een 4K televisie bekijkt weet je niet ziet zo mooi!! Ik werk alleen met beste apparatuur uit de televisie en film wereld. Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet. Ik werk als fulltime professional en heb naast het werk van filmmaker geen baan erbij. Hierdoor zijn mijn tarieven iets lager dan wat de markt vraagt. Ik startte mijn carrière in de televisie en filmwereld en Inmiddels beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring. Door mijn ervaring als o.a. publieks-opwarmer in de televisiewereld weet ik hoe ik jullie en jullie gasten snel op het gemak kan stellen. Maar ik ben alleen even op de voorgrond wanneer dat echt nodig is. Wil je nog meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer.

Wist je dat ik na jullie trouwdag nog gemiddeld twee edit dagen aan het werk ben om jullie weddingsclip te maken? Gemiddeld ben ik 40 uur per  wedding aan het werk om alles goed te regelen en af te leveren.