Mijn tarieven
Geen verassingen achteraf!

Short & longfilm
Met absoluut de hoogste beeld en geluidskwaliteit in Nederland.

Shortfilm 8 uur

inclusief filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans
inclusief een weddingsclip 5-7 minuten

inclusief een weddingclip trailer

€1249.-

Shortfilm 10 uur

inclusief filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans
inclusief een weddingsclip 5-7 minuten
inclusief een weddingclip trailer

€1349.-

Shortfilm dag & avond

☼ MEEST GEKOZEN ☼

inclusief filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans
inclusief een weddingsclip 5-15 minuten

inclusief clip van de openingsdans

inclusief een weddingclip trailer

€1549,-

Longfilm dag & avond

☼ BESTE DEAL ☼

inclusief filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans
inclusief een trouwfilm 20-30 minuten

inclusief clip van de openingsdans 
inclusief een weddingclip trailer

€1825,-

Fotograaf en videograaf vanaf prijs 6 UUR

klik hier om naar de pagina van love2wed te gaan

€1995,-


Mijn tarieven zijn inclusief btw en reiskosten Nederland. Ik werk altijd met vaste prijzen dus bij mij geen verassingen achteraf! Mijn extra opties zoals drone, same day edit, langere montage of een extra videograaf zijn de vinden onderaan deze pagina. Bij mij mag je zelf bepalen welke muziek er onder de film komt. En zolang jullie trouwfilm alleen voor eigen gebruik is werk ik ook met commerciële muziek. 


De onderstaande trailer duurt één minuut


Meer over short en longfilm

In de basis werk ik met twee pakketten: short en longfilm. Ik ben het liefst de hele dag aanwezig om dat ik dan alle tijd heb om de mooiste momenten voor jullie vast te leggen. Maar willen jullie dat ik korter aanwezig ben dan maak ik graag een afspraak voor minder uren. 

Waarom shortfilm?
Een korte weddingsclip is helemaal van deze tijd. In een korte weddingsclip zie je echt alle belangrijke momenten van jullie dag voorbij komen. Het voordeel is dat je in een relatief korte tijd je hele wedding terug kan kijken. Wil je liever een langere trouwfilm dan is longfilm wellicht een betere optie. Ik help jullie graag met het maken van de beste keuze.   

Wat is het verschil tussen de pakketten?
Bij shortfilm krijgen jullie een korte weddingsclip van maximaal 10 minuten. De gemiddelde lengte van een shortfilm ligt tussen de 5 - 7 minuten. En bij long film krijgen jullie naast de short weddingsclip ook de langere documentaire trouwfilm van maximaal 30 minuten. 

Wat is het totale verschil?
Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment (6K) en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Als je mijn kwaliteit op een 4K televisie bekijkt weet je niet ziet zo mooi!! Ik werk alleen met beste apparatuur uit de televisie en film wereld.  Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet. Ik werk als fulltime professional en heb naast het werk van filmmaker geen baan erbij. Hierdoor zijn mijn tarieven iets lager dan wat de markt vraagt. Ik startte mijn carrière in de televisie en filmwereld en Inmiddels beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring. Door mijn ervaring als o.a. publieks-opwarmer in de televisiewereld weet ik hoe ik jullie en jullie gasten snel op het gemak kan stellen. Maar ik ben alleen even op de voorgrond wanneer dat echt nodig is.  Wil je nog meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer.

Meer over mijn tarieven en kwaliteit.
In mijn tarieven zit 21 procent btw verwerkt. Wist je trouwens dat ik gemiddeld twee edit dagen nodig heb om een weddingsclip te maken? Gemiddeld ben ik 30 uur per wedding aan het werk om alles goed te regelen en af te leveren.     

Kan je ook een offerte op maat laten maken?
Dat is absoluut mogelijk. Ik maak graag een offerte inclusief de onder aan deze pagina staande extra opties.

MIJN EXTRA OPTIES

Deze opties kunnen toegevoegd worden aan short & long film

Montage volledige ceremonie 

Een losse montage van jullie trouwceremonie gefilmd met twee camera's. Inclusief een tweede videograaf die tijdens de hele ceremonie er bij is.

€300,-

Langere trouwfilm per extra montage minuut

Een korte trouwfilm is modern en daarin is alles van de hele dag verwerkt maar soms wil je sommige momenten net iets langer.

€30,-

Drone beelden v.a.

Beelden gemaakt door een professionele drone-piloot. Hij die alle benodigde papier bezit en zeker nooit vliegt in een no fly zone.

€300,-

Same day edit 

Open je avond op een bijzondere manier en laat al jullie gasten genieten van de eerste film beelden van jullie dag.

€150,-

Speeches

Laat vier speeches apart monteren zodat je ze later op je gemak terug kan kijken.

€150,-

Extra videograaf v.a.

Soms is het verstandig of nodig om een extra videograaf erbij te nemen. In het long story pakket zit al een tweede videograaf.

€400,-