Mijn tarieven
2018 - 2019 - 2020

KIES & ONTDEK 
MEER OVER MIJN PAKKETTARIEVEN

Maak een keuze voor shortfilm, longfilm of destination wedding. Door op één van de onderstaande thumbnails te klikken kan je mijn pakkettarieven bekijken.OFFERTE OP MAAT:
Zijn mijn pakketten te uitgebreid voor jullie? Ik maak graag voor jullie een offerte op maat.

Ontvang altijd eerst een vrijblijvende offerte. Nadat jullie mijn offerte hebben goedgekeurd zet ik jullie trouwdatum pas definitief vast en plannen we een kennismakingsgesprek.    


PAKKETTEN:
Mijn pakketten zijn zo samengesteld dat ik te allen tijde de beste kwaliteit kan leveren. Maar het kan zo zijn dan jullie een kleiner budget hebben. Is dit het geval maak ik graag voor jullie een offerte op maat. Mijn startprijs ligt rond de 950,- euro.

FOTO EN VIDEOGRAAF:
Zijn jullie ook nog op zoek naar de fotograaf voor jullie huwelijk. Bekijk dan de zeer voordelige combinatie tarieven van LOVE 2 WED

LENGTE WEDDINGSCLIP:
De lengte van een weddingsclip is altijd afhankelijk van hoeveel bruikbare content er is. Als ik meer content heb dan nodig is voor de afgesproken cliplengte, neem ik altijd contact met jullie op. Voor een iets langere clip reken ik geen extra kosten. Dit hoort bij de service die ik wil leveren.   

ZORG & AANDACHT:
Jullie trouwfilm wordt te allen tijde met zorg en aandacht gemaakt. Voor de edit van jullie film heb ik minimaal twee dagen nodig. De gemiddeld levertijd ligt op 6 tot 8 weken in het trouwhoogseizoen. Willen jullie de geloftes onder jullie film? Dat is zeker mogelijk! 

KWALITEIT EN MEER:
Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Als je mijn kwaliteit op een 4K/ULTRA HD televisie bekijkt weet je niet wat je, zo mooi is het. Hierdoor is jullie film voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen. Ik werk alleen met beste apparatuur uit de televisie en film wereld. Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet 


DESTINATION
WEDDING


WAAROM
SHORTFILM?

Een korte weddingsclip is helemaal van deze tijd. In een korte weddingsclip zie je echt alle belangrijke momenten van jullie dag voorbij komen. Het voordeel is dat je in een relatief korte tijd je hele wedding terug kan kijken. Wil je liever een langere trouwfilm dan is longfilm wellicht een betere optie. Ik help jullie graag met het maken van de beste keuze.  

WAT IS HET
VERSCHIL?

Bij shortfilm krijgen jullie een korte weddingsclip van maximaal 15 minuten. De gemiddelde lengte van een shortfilm ligt tegenwoordig tussen de 5 - 7 minuten. En bij long film krijgen jullie naast de short weddingsclip ook de langere documentaire trouwfilm van maximaal 60 minuten.

NAAR MIJN PORTFOLIO

KWALITEIT
EN MEER

Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Als je mijn kwaliteit op een 4K/ULTRA HD televisie bekijkt weet je niet wat je, zo mooi is het. Hierdoor is jullie film voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen. Ik werk alleen met beste apparatuur uit de televisie en film wereld. Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet. Ik werk als fulltime professional en heb naast het werk van filmmaker geen baan erbij. Inmiddels beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring. Door mijn ervaring als o.a. publieks-opwarmer in de televisiewereld weet ik hoe ik jullie en jullie gasten snel op het gemak kan stellen. Maar ik ben alleen even op de voorgrond wanneer dat echt nodig is. Wil je nog meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer.

OVERIGE
INFORMATIE

Wist je dat ik na jullie trouwdag nog gemiddeld twee edit dagen aan het werk ben om jullie weddingsclip te maken? Gemiddeld ben ik 40 uur per wedding aan het werk om alles goed te regelen en af te leveren.     Online check

Let op dit is een online check, en bedoelt als eerste inschatting. Deze is check niet 100% betrouwbaar. Willen jullie meer zekerheid kies dan altijd voor om direct met mij in contact te komen door mij een bericht te sturen via mijn contactpagina.