Bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm Den Haag
Bedrijfsfilm Den Haag

Op zoek naar de videograaf?

Gefilmd in de hoogste kwaliteit van dit moment!

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag films maak. Ik hou er van van om cinematische beelden te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie bedrijf.
Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens muziek en/of gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps.

Dennis Tetro-Tijsmans

Bekijk mijn online voorbeelden

Tarieven, kwaliteit & service

Dennis Tetro-Tijsmans

Het thema bedrijfsvideo is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bedrijfsvideo uniek.
Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen.
Iedere film is uniek en om een video te maken, starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Iedere vijf minuten kost mij minimaal anderhalve dag. Want ik monteer alles op het ritme van de muziek.
Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons kennismaking--gesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film door mij kunnen laten maken.

Bedrijfsvideograaf
Bedrijfsvideograaf