Over Dennis
Videograaf Nederland 

FILMMAKER DENNIS TETRO-TIJSMANS DE VIDEOGRAAF IN NEDERLAND

Filmkriebels

In de jaren '90 werkte Dennis in de televisiewereld. Een bevriende regisseur leerde hem de basis elementen van het filmvak. In 2012 zegde hij zijn baan op om zich een periode teheroriënteren. "Anderhalf jaar later begon het te kriebelen: ik wilde weer films maken." Dennis verdiepte zich in moderne apparatuur, brainstormde met een vriend en zette rustig zijn bedrijf op. De eerste klus ? Een trouwerij van bekenden. "Het was even inkomen, maar het resultaat was mooi. Via mond-tot-mondreclame is het balletje toen gaan rollen."

Het goede gevoel

En daar is het Dennis om te doen: een prachtig product maken in verbinding met iedereen die erbij is betrokken. "Het gaat om het gevoel dat je creëert met elkaar. Als het gevoel goed is, dan wordt het eindresultaat dat ook." Dennis laat zich in zijn werk dan ook eerder leiden door zijn EQ dan zijn ratio. "Als ik voel dat ik niet de juiste man ben voor een klus, ga ik niet koste wat het kost toch die video draaien, alleen om centen binnen te halen. Als ik iets doe, wil ik het goed doen. Niemand wordt er beter van als ik werk lever waar ik me niet 100% goed bij voel." 

Service

Dennis combineert deze instelling met technisch hoogstaande apparatuur die ook in de filmindustrie wordt gebruikt. Waar een goede videograaf doorgaans in 4K registreert, heeft Dennis de stap naar 6K (zes keer zoveel pixels als full HD) al gemaakt. Daarnaast levert hij zijn service uitzonderlijk snel: "Ik streef ernaar, mijn klanten binnen een week hun film op te sturen. Dat lukt in 90% van de gevallen." Het allerbelangrijkste element in zijn werk? "Dat is plezier. Ik haal vreugde uit mijn werk, en kan dat delen met de mensen die met me in zee gaan.