FOTO -EN VIDEOGRAAF
beeldende verhalen vertellen dat is wat wij doen!

Wij zijn Dennis (videograaf) & Petra (fotograaf) en samen maken wij de mooiste combinatie stilstaande & bewegende beelden van jullie bruiloft. Een samenwerking die werkt. Wij houden van ons vak en gaan vol passie aan de slag voor ieder bruidspaar. Onderaan deze pagina zijn onze combinatie tarieven te vinden. 

Gaan jullie trouwen? Kom dan gerust eens langs voor een kennismaking.

Lieve groet,

Dennis Tetro-Tijsmans & Petra BravenboerCOMBINATIE FOTO - EN VIDEOGRAAF

Hebben we jullie overtuigd met onze prijzen, foto, beeld en filmkwaliteit? Klik dan op de onderstaande button om te checken of wij nog beschikbaar zijn. Wees op tijd want in het trouw hoogseizoen zijn wij ieder jaar weer volledig volgeboekt.   

Onze combinatie pakketten

Onze pakkettarieven zijn voor geheel Nederland en voor een gedeelte van België. Trouwen jullie in het buitenland vraag dan voor love 2 wed altijd een offerte op maat aan. De onderstaande pakketten zijn altijd inclusief Dennis als videograaf en Petra als fotograaf. En onze tarieven zijn inclusief btw. 

Onze tarieven zijn inclusief btw en reiskosten Nederland. Wij werken altijd met vaste prijzen dus bij ons geen verassingen achteraf! Onze extra opties zoals drone, same day edit, langere montage of een extra videograaf zijn de vinden onderaan deze pagina. Bij ons mag je zelf bepalen welke muziek er onder de film komt. En zolang jullie trouwfilm alleen voor eigen gebruik is werk ik ook met commerciële muziek. Onze pakketten dag & avond is van aankleden tot en met een half uur na de openingsdans. Niet startend eerder dan 08:00 en niet later dan 22:00). Willen jullie toch dat ik eerder of later kom in overleg is veel mogelijk.

Foto's gemaakt door Petra Bravenboer

De Bruiloft foto en videograaf in Nederland