Momenteel (medio 2022) zijn we overgestapt naar meerdere nieuwe technieken. We hebben een nieuwe slow motion camera gekocht waarmee we waanzinnige beelden in 4K kunnen vastleggen. Daarnaast hebben we een color programma gekocht waarmee we waanzinnige, niet van echt te onderscheiden, echte kleuren kunnen maken. Daarom zijn alle nieuwe clips nog zoveel mooier geworden dan daarvoor.  

The stories we tell

Op zoek naar de combinatie foto -en videograaf bruiloft?

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar wij van houden en waarom wij zo graag trouwfoto's en trouwfilms maken. Wij zijn Petra Bravenboer (fotograaf) en Dennis Tetro-Tijsmans (videograaf). De foto-en videograaf bruiloft voor in heel Nederland en België. Wij zijn prima los van elkaar te boeken maar onze combinatie werkt. Want wij kennen elkaar door en door. En hierdoor is het eindresultaat nog mooier. Zijn jullie opzoek naar de fotograaf en videograaf voor jullie bruiloft? Neem gerust contact met ons op want wij vertellen jullie graag meer over onze samenwerking.

Veel plezier op onze website!

Dennis & Petra

Onze tarieven

Alles gewoon super goed geregeld

Onze tarieven zijn altijd inclusief alle kosten. Reistijd- en kosten zijn verwerkt in al onze pakketten. Onze tarieven zijn wel altijd exclusief, eventuele, parkeer- en entreekosten.

Alles is gewoon super goed geregeld van back-up bij ziekte tot vervoer op jullie dag. Maar ook onze apparatuur wordt goed onderhouden en regelmatig vernieuwd. En wij bewaren jullie film in de Cloud zodat er altijd een back-up is, mochten jullie de film kwijt zijn.

Op jullie dag zelf proberen wij al de eerste beelden te monteren naar een filmtrailer. Zo kunnen jullie dezelfde dag al beginnen met nagenieten. En maken wij direct een back-up van het gemaakte beeldmateriaal. Op deze manier verkleinen we de kans dat er beelden kwijt zullen raken.

Hebben jullie nog meer vragen of willen jullie nog meer gevoel er bij hebben? Plan dan een online intakegesprek met ons, wij vertellen wij graag meer over alle opties.

Foto & videografie

Alles gewoon super goed geregeld

Fotografia

Door Petra Bravenboer

Oog voor detail, dat ben ik. Jullie zijn vaak maanden bezig om jullie huwelijk voor te bereiden en besteden ook aandacht aan de kleine dingen. Juist die kleine dingen maken jullie trouwdag bijzonder. De bloemetjes die overal op tafel staan en steeds op de dag terug komen op de locaties, het zakdoekje met daarop jullie trouwdatum, het zelfgemaakte ringkussentje, de versieringen op de trouw locatie, de bordjes met jullie namen, de gravering in jullie ringen, de met zorg uitgekozen of cadeau gekregen manchetknopen, het geleende kettinkje van je moeder, het 'something blue' gekregen van je vriendin.... Al die kleine dingen zijn het waard om vastgelegd te worden en vormen een onderdeel van jullie weddingstory, maken deze compleet.  

Fotografie met passie

Lia LoMijn passie is fotografie en daar heb ik heel veel in geïnvesteerd. Zowel in apparatuur als vaktechnisch ben ik up to date. Ik volg de laatste ontwikkelingen op de voet. En ik pas deze toe in mijn werk. Dit is wat ik het liefste doe en waar ik weer iedere dag vol passie mee bezig ben.

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag foto's maak. Ik houd er van om speciale momenten van jullie geregisseerd en gestyled vast te leggen.

Lia Lo