De combinatie die werkt!

Fotograaf en videograaf Bruiloft

The stories we tell

Combinatie fotograaf en videograaf bruiloft

Op zoek naar de combinatie fotograaf en videograaf bruiloft?

Wij werken in de hoogste kwaliteit van dit moment!

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar wij van houden en waarom wij zo graag trouwfoto's en trouwfilms maken.

Fotografie:
Oog voor detail, dat ben ik. Jullie zijn vaak maanden bezig om jullie huwelijk voor te bereiden en besteden ook aandacht aan de kleine dingen. Juist die kleine dingen maken jullie trouwdag bijzonder. De bloemetjes die overal op tafel staan en steeds op de dag terug komen op de locaties, het zakdoekje met daarop jullie trouwdatum, het zelfgemaakte ringkussentje, de versieringen op de trouwlocatie, de bordjes met jullie namen, de gravering in jullie ringen, de met zorg uitgekozen of cadeau gekregen manchetknopen, het geleende kettinkje van je moeder, het 'something blue' gekregen van je vriendin.... Al die kleine dingen zijn het waard om vastgelegd te worden en vormen een onderdeel van jullie weddingstory, maken deze compleet.  

Videografie:
Vaktechnisch gezien hou ik er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven. Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps.

Wij zijn Dennis & Petra en samen maken wij de mooiste combinatie stilstaande & bewegende beelden van jullie bruiloft. Een samenwerking die werkt. Wij houden van ons vak en gaan vol passie aan de slag voor ieder bruidspaar. Onderaan deze pagina zijn onze combinatie tarieven te vinden.

Gaan jullie trouwen? Wij maken graag en offerte op maat.

Onze prijzen

Onze prijzen beginnen vanaf 4 uur zonder trouwalbum bij €2000,- en wij rekenen €200,- per extra uur. Voor de meest gebruikelijke uren hebben we twee pakketten samengesteld. En omdat elke bruiloft maatwerk is, is het natuurlijk geen probleem om deze pakketten volledig naar wens aan te passen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Portfolio

Petra Bravenboer

Portfolio

Lia Lo