Hoe werk ik

Hoe werk ik en wat is mijn stijl?

Apparatuur en montages (edit):

Ik film met apparatuur uit de televisie en film wereld. En omdat ik werk met een professioneel stabilisatie systeem, garandeer ik te allen tijde mooie stabiele beelden. In mijn films dus geen geschud in beeld. Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd uitgewerkt. Ik heb gemiddeld drie werkdagen nodig om de montage van jullie film perfect te maken. De hoge pixel kwaliteit waar ik mee werk, zorgt voor een waanzinnige eind kwaliteit. Je kan mijn films terug kijken op een scherm van 10 bij 15 meter en nog is alles mega scherp en mooi.

Back-up:

Mocht er tijdens jullie trouwdag iets onverhoopt kapot gaan dan heb ik altijd back-up in apparatuur bij mij. En mocht ik onverhoopt ziek zijn of worden dan is er back-up geregeld. Zoals je kan en mag verwachten van een prof is alles vooraf maar ook achteraf goed geregeld.

Voorbereiding (de dag voor jullie trouwdag):

Ik start vaak met het downloaden en beluisteren van jullie muziek. Hebben jullie geloftes dan lees jullie geloftes nog een keer. Ik maak een (spiekbriefje) planning lijstje voor op mijn telefoon maar ik zorg er ook voor dat ik jullie dagplanning zo goed als mogelijk in mijn hoofd heb. Jullie adressen zet ik in mijn navigatie systeem in de auto. 

De dag van jullie bruiloft:

Na lang wachten is het eindelijk zo ver! Ik zorg er voor dat ik op tijd aanwezig ben zodat ik rustig alle apparatuur uit kan pakken en klaar kan zetten. Dan drink ik vaak eerst, met jullie en jullie familie en vrienden een kopje koffie. Daarna ga ik aan de slag. Ik zorg er voor dat jullie zonder mij al te veel opmerken van jullie dag kunnen genieten. Ik hou er van om jullie te registreren zoals jullie echt zijn dus je zal mij niet al te veel opmerken. Zo onzichtbaar als mogelijk zijn dat is mijn doel.

Jullie verhaal in een film:

Om jullie verhaal, in een film, te kunnen vertellen maak ik gebruik van vier belangrijke onderdelen. 
1. Het verhaal van jullie trouwdag van aankleden tot en met minimaal jullie jawoord.
2. De omgevingsgeluiden zoals bijvoorbeeld het geluid van de natuur of bijvoorbeeld een stromende fontein.
3. Jullie eventuele geloftes en/of andere gesproken woorden. 
4. En dit alles gecombineerd op jullie eigen muziek.

Levering van jullie film:

Gemiddeld gezien heb ik zes to acht weken nodig om jullie film af te leveren. Om jullie film te maken heb ik minimaal drie aaneengesloten dagen nodig. Ik monteer de prachtige beelden op bijvoorbeeld jullie geloftes en/of op de tekst en de beat van jullie muziek. Ik heb zelf een conservatorium achtergrond en daarom vind ik muziek enorm belangrijk. De beelden die ik van jullie dag heb gemaakt worden enorm versterkt door deze op de tekst van het liedje en/of muzikale emotie te monteren.