De trouwfilm met een verhaal

Investering

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. 

Tarieven, kwaliteit & service

Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie een mooi voorstel op maat doen.

Iedere film is uniek en om een unieke trouwfilm te maken start ik eerst met een grondige voorbereiding van jullie dag. Ik wil alle basis ins en outs weten en wat voor jullie belangrijk is. Daarna het camerawerk en ook dat is behoorlijk zwaar want ik film niet uit de hand. Ik film op een stabilisatie systeem uit de filmwereld waardoor alle beelden stabiel zijn en blijven. Dit systeem weegt 8 kilo en dat is wat het zwaar maakt. 

Ook de edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. De beelden veilig stellen, een back-up maken. Daarna de trailer maken en ik ben weer een dag verder. De tweede edit dag daarin kan ik maximaal twaalf minuten film (edit) maken. Ik monteer alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van de door jullie zelf uitgekozen liedjes. Het laatste onderdeel van de edit is de kleur nabewerken. Met hart en ziel werk ik aan jullie film want dat is waar ik mijn voldoening uit haal.

Jullie mogen vooraf zelf de muziek voor onder de film kiezen. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film door mij kunnen laten maken.

Bekijk hieronder mijn pakkettarieven. 

MEER EN MINDER UREN ZIJN MOGELIJK OP AL MIJN PAKKETTEN. 

Iedere film die ik maak is uniek! 

Met altijd prachtige en echte filmkleuren in HDR.

IEDERE FILM BEGINT MET EEN KORTE TRAILER