Mijn tarieven en werkwijze

Tarieven, kwaliteit & service

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek.

Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie een mooi voorstel op maat doen.

Iedere film is uniek en om een trouwfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Iedere tien minuten kost minimaal anderhalve dag. Want ik monteer alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van liedje. Jullie mogen vooraf zelf de muziek voor onder de film kiezen. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Mijn starttarief voor 4 uur ligt op €995,-.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film door mij kunnen laten maken.

Pakkettarieven

Mijn prijzen beginnen bij 4 uur videografie voor €995,- en ik berekenen €100,- per extra uur. Voor de meest gebruikelijke uren heb ik pakketten samengesteld. Maar omdat elke bruiloft maatwerk is, is het natuurlijk geen probleem om deze pakketten volledig naar wens aan te passen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!


Ik sta voor:

  • Geen verassingen achteraf.
  • Geen gepush bij een offerte.
  • Vrijblijvende adviezen.


Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Mijn werkwijze

Geen verassingen achteraf.
Geen gepush bij een offerte.
Vrijblijvende adviezen. 

Intake gesprek

Als jullie aanvraag niet helemaal duidelijk is of als dit jullie graag willen hebben we eerst een telefonische ontmoeting. 

Offerte aanvragen

Ik maak voor jullie een offerte op maat. Altijd een vast tarief voor alles wat we hebben afgesproken. Geen verassingen achteraf!!

Overeenkomst

Als jullie het eens zijn met de offerte dan kan deze online getekend worden. Daarna plannen we meteen een kennismaking. 

Kennis maken

Dit mag maar hoeft niet per sé. Ongeveer de helft van mijn bruidsparen kiest er voor om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Ik zelf vind dat wel heel erg fijn want zo kunnen wij een beetje wennen aan elkaar. In dit gesprek nemen jullie hele planning door en geef ik waar nodig tips.

Draaiboek bespreking

1 week voor de bruiloft hebben we contact om jullie dag tot in de puntjes door te lopen. We maken goede afspraken over tijden/adressen/etc.

Preview

Gemiddeld binnen 2 dagen stuur ik jullie de preview. En de definitieve edits/montages binnen zes tot acht weken. Ik werk met één correctie moment. Willen jullie iets aanpassen? Dat kan & mag!

Aflevering

Jullie film kunnen jullie downloaden via VIMEO. Heel gemakkelijk kunnen jullie kiezen welk bestandsformaat jullie willen hebben. 

Service en kwaliteit

Na afloop spreken we alles door en zorg ik er voor dat jullie altijd bij jullie online back-up kunnen. 

Portfolio

Ontdek het laatste nieuws