De trouwfilm met een verhaal

Investering

Standaard bij elke trouwreportage: 

Ervaren videograaf

Laat jullie bruiloft, jullie verhaal vastleggen door een videograaf met al meer dan 300 bruiloften ervaring. Een videograaf die speurt naar de momenten & een onvergetelijke herinnering van jullie mooie dag maakt. 

Kennismaking

Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden. Je wilt de juiste keuzes maken en om dat te kunnen doen is het altijd prettig je videograaf eerst, vrijblijvend te ontmoeten voor we samen in zee gaan. We spreken persoonlijk af of we plannen een videomeeting. 

Bespreking draaiboek

Zo'n twee weken voor de bruiloft hebben we bel-contact om jullie dag tot in de puntjes door te lopen. We maken goede afspraken over tijden/adressen/etc. Ook neem ik contact op met jullie ceremoniemeester.

Preview / trailer

Binnen 3 á 4 dagen na de bruiloft ontvangen jullie de preview / trailer van jullie trouwreportage. De circa 1 minuut durende trailer is de eerste indruk van de beelden die ik bij jullie maakte. Ik stuur deze trailer via Whatsapp en mail naar jullie toe.

Reistijd en reiskosten

Reistijd- en kosten zijn alleen in mijn long story pakketten verwerkt.

Mijn tarieven zijn altijd exclusief parkeer- en entreekosten.

Aflevering film

Jullie trouwfilm lever ik in HDR en full HD af. Jullie ontvangen de film op een USB stick en/of online via een downloadlink.

 Afhankelijk van de drukte van het trouwseizoen ontvangen jullie de film vier tot acht weken na jullie bruiloft.

Mijn starttarief is €899,-. Dit is voor 6 uur filmen en je krijgt een short story film van 3-5 minuten. 

Voor meer informatie kun je natuurlijk contact opnemen via het contactformulier. Ik leg je graag uit wat alle mogelijkheden zijn!

Mijn short & Long story pakketten

Short story film: vanaf €899,-

Een short story film is speciaal bedoelt als filmische impressie van jullie trouwdag. Alles hoogtepunten leg ik voor jullie vast. 


Willen jullie liever een lange film? Kies dan voor long story. Bekijk mijn pakketten hieronder.

Mijn short story pakketten zijn exclusief reiskosten en verblijfskosten. Ik reken 0.50 cent per kilometer aan reiskosten. 

Mijn long story pakketten zijn inclusief alle kosten zoals bijvoorbeeld reis -en verblijfskosten.