Trouwen in Oegstgeest

21-05-2017

Trouwen in de regio Oegstgeest

In de lage landen maar trouwen op hoog niveau.

Rob en Addy wonen op Bali en vonden mij via google. Zoals zij zelf zeiden: "wij waren direct overtuigd dat jij de man moest zijn". Bij aankomst in Nederland, een aantal dagen voor hun trouwdag, hadden we nog een kennismakingsgesprek. En er was direct, een wederzijdse, enorme klik! 

Zij hadden voor hun trouwdag het hele hotel van Villa Beukenhof te Oegstgeest afgehuurd. Dus alle zalen en het hotel waren alleen voor Addy, Rob en hun gasten. En wat een prachtige locatie is dit! En wat werken ze daar op een hoog niveau. Een waanzinnige service, letten op alle details en de walking diner was werkelijk een culinair hoogstandje. 

De opbouw van de decoratie en styling was in handen van Pudji Nieuwenburg - van Leeuwen. Wat een prachtige details en wat een op en top team. Dat niet vertrekt voordat alles in orde is.

Tijdens de ceremonie en op de avond zelf was er een speciaal en persoonlijk optreden van het cabaret duo Tartuffe. Ik zeg: dit was het beste cabararet duo wat ik in jaren heb gezien!!

De dag verliep ontspannen en was op zijn tijd emotioneel. Maar te alle tijde liefdevol en echt. Ik heb werkelijk genoten van iedere seconde. Ach iedereen die mij goed kent weet dat ik dat stiekem eigenlijk altijd wel doe ;)

Ik zelf werd bij deze productie ondersteund door mijn vaste tweede cameraman en vriend Ado Elvers.  

Dank je wel Addy en Rob dat ik jullie dag mocht verzorgen!

Liefs,
Dennis


Bekijk hieronder de same day edit