Trouwen slot Moermond

12-05-2017

Trouwen in Zeeland

De huwelijksdag van Dennis en Lillian.

Dennis de bruidegom startte zijn dag bij zijn moeder in Schiedam. Samen met zijn zoon Milan aankleden en ontspannen voorbereiden op de First Look. En op alles wat voor deze prachtige dag gepland was. Lillian de bruid en haar dochter Senna, werden thuis in Spijkenisse, door Oriflame opgemaakt. En hun haar, werd door Renee Revet prachtig gestyled.

Ik mocht samen met Patrica de Koster- Wolthuis van Lovely's fotografie de dag registreren. Op beide locaties maakte wij de eerste beelden. Een warme ontvangst door familie en vrienden was mijn eerste indruk.
Daarna reden wij naar de prachtige locatie van Slot Moermond in Renesse. Bij het slot werden er drone beelden gemaakt door Wim van www.drone-piloot.nl. Wim is mijn vaste partner als het gaat om drone beelden. Bij het slot Moermond werden wij in de watten gelegd door Fleurtje! Het fijne is dat zij op alle vlakken met je meedenkt. Eigenlijk voor dat jij het denkt heeft zij al de oplossing. Wat een waanzinnige locatie om te trouwen! Waar er de hele dag een ontspannen sfeer heerst, het eten echt verrukkelijk is en je op je wenken bedient wordt.

De foto en videoshoot konden we op het strand, in de duinen en bij het kasteel doen. Ook dit is een enorm voordeel van deze trouwlocatie. Meerdere mooie plekken dicht bij om prachtige beelden te maken. De trouwceremonie die vol humor en emotionele momenten zat, werd geleid door Valesca Mailipaard- van der Velde. Omdat het prachtig weer was konden we de ceremonie in de kasteeltuin houden. De beelden spreken voor zich.

De avond werd muzikaal begeleid door de top DJ's van Skyfly DJ Shows. Na de same day edit en de openingsdans lieten wij de newly weds en hun gasten feestend achter. Van horen zeggen was het een knalfeest tot diep in de nacht!!

Dank je wel Dennis en Lillian dat wij erbij mochten zijn!!

De bovenstaande foto's zijn gemaakt door: Patricia de Koster-Wolthuis van Lovely's fotografie. www.lovely-fotografie.nl/