Trouwen in Het Westland

17-06-2017

Trouwen in de regio het Westland.

Een dagje in mijn eigen regio werken vind ik eigenlijk af en toe best fijn. Deze dag was ik bij Jan en Gabriëlla die vanuit hun eigen huis in Wateringen gingen trouwen. In de ochtend kijk ik altijd eerst op mijn weerapp. Het zou een prachtige dag, zonder een spatje regen worden. En dat hebben we geweten want het werd, in alle opzichten, een bloedmooie dag!

Deze dag werkte ik samen met fotografe Stephanie van de Eijnden-Akkerman van trouwen met Steef en Suus. Naast de prachtige styling van bijvoorbeeld Tipi tent en een Ibiza schommel zorgen zij ook voor een ontspannen sfeer. Maar natuurlijk zorgen zij ook voor waanzinnige foto's. 

Na het aankleden en ophaal moment zijn we als eerst naar het strand op Hoek van Holland gereden om daar de trouwfotoshoot te maken. Met een Tipi tent op het strand, wat was dat weer mega stoer!! Daarna reden we naar de Viersprong. Deze trouwlocatie is een eigentijds en stijlvol ingerichte locatie met een à la carte restaurant en royale accommodatie voor zakelijke en feestelijke aangelegenheden. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Een intiem diner, een strak geregisseerd zakelijk event, een bruisende party, een summer wedding in de loungegarden of gewoon gezellig een borrel op één van de zonnige terrassen. Met eten op hoog niveau! 

Het avondprogramma bestond uit optredens van Tino Martin, John West en Lange Frans. Geloof me als ik zeg, dat deze drie entertainers voor meer dan topfeest zorgen.  

Dank je wel Jan & Gabriëlla dat ik jullie trouwfilm mocht maken!


Onderstaande foto's zijn gemaakt door trouwen met Steef en Suus