Trouwen in Dordrecht

20-04-2017

Trouwen in Dordrecht

De prachtige dag van Paul en Joke.

Joke startte haar dag vanuit het huis van haar moeder. Waar zij verzorgd werd door de perfecte MUAH. Er was een ontspannen sfeer te voelen en dat is en blijft bijzonder op zo'n spannende dag. Paul startte zijn dag vanuit het van der Valk hotel ARA te zwijndrecht. Waar hij door 123 trouwauto uit Maasdijk werd opgehaald. Daarna ging Paul zijn aanstaande en geliefde Joke ophalen. 

Deze dag registreerde ik samen met Petra Bravenboer. Samen hebben wij love2wed. Binnen dit concept boek je altijd een foto- en videograaf die op elkaar zijn ingespeeld. Voor de loveshoot reden wij naar de binnenstad van Dordrecht waar we bij de kerk, aan het water en in een klein straatje achter de kerk de shootshoot deden. Daarna naar de perentuin en naar het plekje waar ze elkaar verkering vroegen, te romantisch en lief!!

In het gemeente huis en Zwijndrecht werd de wettelijke ceremonie voltrokken. In de Kijfhoekkerk in Zwijndrecht hadden zij hun Christelijke huwelijk. 

Paul en Joke ik wens jullie een prachtig leven vol liefde, geluk en gezondheid. Dank je wel dat wij jullie dag mochten vastleggen.

Liefs,

Dennis