Trouwen in Duurstede

06-06-2017

Trouwen in de regio Utrecht

Het sprookje van Melanie en Peter-Paul!

Eens scheen de zon in de regen!! Het bijzondere van deze dag is dat ik niet alleen videograaf was. Nee deze dag had niet alleen ik een taak. Mijn vrouw was getuige voor de bruid en onze dochter het ringenmeisje. Want deze dag trouwde de zus van mijn vrouw, Melanie met haar vriendje Peter-Paul. Eigenlijk maak ik geen trouwfilms voor familie en vrienden want dan mis ik zelf de leuke feestjes. Maar toen Melanie mij met haar droopy eyes aankeek, en mij vroeg, kon ik niet meer weigeren. En ohja ik zou bijna het belangrijkste vergeten, mijn maatje en topfotograaf Petra Bravenboer was er natuurlijk ook bij. Petra en ik hebben samen love2wed, dat is een fotograaf en videograaf in één. Honderd procent op elkaar ingespeeld en ingewerkt. En dat leidt tot een nog beter en mooier eindresultaat! 

We startte deze dag op de Melkweg zoals ik het altijd noem. Het huis van mijn schoonouders. Het was daar al vroeg een drukke bedoeling. Drie kapsters en in het totaal vijf gegadigde en onze 5 maanden oude baby. Van Beauty Brown waren Bianca en Anita van de partij. Daarnaast was er nog de vaste kapster van mijn vrouw Elvira Verbaan

Het werd een dag om nooit meer te vergeten! Laten we het eens over het weer hebben. Het was een zeer, zeer natte dag en dan druk ik mij nog zacht uit. Want ja in dit blok ga ik het natuurlijk niet hebben over code geel, onweer en windstoten. Maar het prille geluk startte al voor het ja-woord. Zo konden we nog snel bij het strand op Kijkduin wat lovemomenten registreren. Daarna vertrokken we richting Kasteel Duurstede. Mijn vaste drone-piloot Wim moest ook zijn opnames staken. Het regende en waaide zo hard dat het maken van mooie beelden deze dag niet haalbaar was. Maar Wim zorgde er voor dat de beelden op een andere dag toch nog werden gemaakt. Dat is Wim en daarom werk ik alleen met hem. Topservice!!  En toen kwam geluksmoment twee, het werd ineens droog en we konden buiten trouwen!! Na de ceremonie begon het al snel weer met regenen maar we konden op tijd schuilen. Zeg maar even geluksmoment nummer drie. Want de toost en de bruidstaart konden we, onder het afdak op de binnenplaats van het kasteel nuttigen. De taart was gemaakt door tante Kitty en ja daar verheugde iedereen zich op. Appeltaart l'amour gevuld met spijs. Maak me gek!! Na het diner was er nog een knalfeest tot diep in de nacht.

Lieve Melanie en Peter-Paul wij wensen jullie een prachtig leven, vol liefde en geluk!!

Liefs van ons!