Trouwen in Limburg

19-05-2017

Een dag vóór de wedding van deze lieve schatten bleef ik slapen in Hotel het Anker in Heythuizen. Omdat hun huwelijk midden in Limburg was nam ik een hotel zodat ik in de ochtend geen last van files zou hebben. In de avond voor de wedding hadden we al contact. Omdat ik mijn werk serieus neem vind ik persoonlijk contact heel erg belangrijk.

De dag van de wedding startte ik met filmen bij de kapper. Er was een ontspannen sfeer maar stiekem was er best al wat spanning te voelen. Desiree en haar schoonmoeder werden prachtig gestyld door de dames van Salonshop in Neer. Daarna reden we naar het huisje dat bij AIRbnb in Heythuizen was gehuurd. Het huisje lag midden in een bosrijke omgeving en is omringd door een prachtige tuin.  Daar filmde ik het aankleden van Ralph en Desiree om vervolgens hun first look te hebben. Wat was dat emotioneel en mooi!! Het bruidspaar had een prachtige locatie gespot voor de loveshoot. En samen met hun fotograaf Ashley de Koning reden wij hier naar toe. Het was een soort van gemaal aan een kabbelend beekje. Omdat het de hele dag al aan het miesseren was moesten we de loveshoot kort houden. Toen we aankwamen bij de sprookjesachtige trouwlocatie was mijn beeld voor hun trouwdag compleet. De trouwlocatie de Busjop in Heythuizen  was al voobereid op onze komst. Want wij werden warm onthaalt en alles stond al klaar. 

Omdat Ralph en Desiree geloftes voor elkaar hadden geschreven werd de cermonie meer dan speciaal en toch ook best wel een beetje emotioneel. Hun lieve familie en vrienden genoten op en top van hun lieve woorden aan elkaar. Zelfs de trouwambtenaar moest even slikken want ook zij was geraakt door hun lieve en oprechte geloftes. De liefde die deze twee schatten voor elkaar hebben spatte er van af!  Daarna startte ik met het maken van de same day edit. Toen ik na een uur of drie deze montage klaar had, keken zij met zijn allen naar de eerste beelden van hun dag. Iedereen was ontroerd en na de same day edit klonk een uitbunding applaus. En daar doe ik het voor. Ja ik heb de leukste baan ter wereld!! Dank je wel Desiree en Ralph dat ik een onderdeel van jullie dag mocht zijn!! 

Liefs Dennis