Trouwen in Delft

24-05-2017

Trouwen in de regio Delft

Delft is één van mijn favoriete steden. Maar deze dag startte in het altijd prachtige sweet lake city uhhh Zoetermeer. In het huis van Sander en Jolanda werden wij ontvangen door de beste vriendin van Jolanda. Het was prachtig weer dus konden we buiten aan de slag. Wij zijn daar dol op want in de buitenlucht foto's en film maken is echt het beste. Het licht buiten was prachtig en dat zie je terug in de beelden.

Jolanda zat samen met haar dochter al in de make-up toen wij aankwamen. Sander was er nog niet, hij zou samen met hun zoon iets later komen zodat wij ook hun konde registreren. Later was er de trapscene bij de first look zo mooi!! Bekijk de film maar de beelden spreken voor zich.

Ik werkte deze dag samen met fotograaf Emil Golshani. Ik had nog nooit met Emil samen gewerkt en dat is best spannend. Want samen moeten wij te allen tijde een top prestatie leveren. En je wil natuurlijk niet de hele dag in elkaar beeld lopen. Maar de samenwerking was top. Al snel waren wij aan elkaar gewend en vulde wij elkaar perfect aan.

Het bruidspaar werd in stijl opgehaald door een limousine. Als eerst schoten wij beelden op een manage om daarna te vertrekken naar Lijm en cultuur in Delft. Bij deze locatie kan je echt waanzinnige beelden maken. In de fabriek zelf maar ook op het terrein en aan het water. Een rader aanrader dus!

Daarna vertrokken we richting hun trouwlocatie de Brasserij in Delft. Ik was hier jaren geleden voor het laatst geweest. Bij aankomst werden wij ouderwets vriendelijk ontvangen door de eigenaren van de Brasserij. Je voelt hierdoor extra welkom en dat helpt. De prachtige styling in de tuin van de Brasserij met een prieel maakte het sprookje van Sander en Jolanda compleet.

Dank je wel Sander en Jolanda dat wij er bij mochten zijn. Wij wensen jullie een liefdevolle en gelukkig toekomst!

Liefs,
Dennis