Mijn recensies
Mijn Facebook en Google referenties

Lees hieronder een aantal van mijn vijf sterren recensies

 Al mijn recensies zijn te lezen op Google+, Facebook en Google mijn bedrijf. 

Dennis is een topper! Sociaal, relax, enthousiast en professioneel. Hij weet de mooiste momenten van je leven vast te leggen in een korte video zoals hij bij ons trouwen en geboortefeest van ons zoontje heeft gedaan. Z'n herinnering is goud waard en absoluut een aanrader!

Dennis bedankt! De eerst volgende film zal de 1e verjaardag van onze kleine man worden.

Liefs, Sam en John x


Wij hebben Dennis als videograaf gehad op onze bruiloft op 17 juni van dit jaar. Vanaf het eerste kennismakings gesprek hadden we gelijk een klik. Wat een leuke man! Dennis denkt met je mee en heeft zoveel ervaring dat we blind op hem vertrouwde. Ook nog een aantal keer bel contact gehad en dit was ook zo persoonlijk en vriendelijk. Op de grote dag hebben we zo met hem gelachen. En Dennis heeft alles mooi vast gelegd. Toen we onze trouw film kregen beleefde we de dag opnieuw, wat was het mooi geworden. Dikke tranen van geluk! En iedereen die de film ziet spreekt er vol lof over. Lieve Dennis je bent een topper!!! Wij willen je namens deze weg nogmaas bedanken voor onze mooie film en al het leuke contact dat we hebben gehad. Je bent de beste in je werk, en wij raden jou zeker aan iedereen aan. Groetjes Jan en Gabriëlla 


Wedding planner Tamarah Melissa 

Wat een topper is die Dennis. We hebben zo fijn samengewerkt op de bruiloft van Ben & Denise, én op de bruiloft van Koen & Mariska. Buiten dat hij prachtig werk levert, ben je ook verzekerd van veel lol! Ik adviseer mijn bruidsparen altijd om vooral ook leuke leveranciers te hebben, ze lopen tenslotte de hele dag om je heen. Deze man moet je hebben! Op naar de volgende samenwerking! LIEFS The Bridal Blush 


Buitengewoon ambtenaar Ria Andrea

Zo mooi!!

Wat een oogstrelend mooie film. Ik ga je nu nog meer aanbevelen dan ik al deed! Zo prachtig! En mooie en leuke muziek er onder. Een feest om naar te kijken. Jij bent echt een vakman.Oog voor detail en oog voor het geheel. Bedankt dat je dit met me wilde delen. Ben zelfs niet ontevreden over de stukjes waar ik zelf in voor kom. Je hebt alles zo mooi vastgelegd! Heel veel dank. En tegen bruidsparen die hier lezen, zou ik willen zeggen: zoek niet verder, maar probeer of Dennis nog vrij is op jullie grote dag. Want hij is zo prettig en sympathiek! Hij bezorgt jullie een onvergetelijke herinnering, waardoor jullie de hele dag nogmaals beleven, met een brede lach op je gezicht!


Weddingsplanner Mariska 

De trouwfilm voor weddingsplanner Mariska 

Bedankt voor de mooie trouwfilm Dennis! Het geeft onze dag prachtig weer en alles klopt precies. Ook heel mooi hoe de muziek bij de beelden klopt  


Pim & Dorien

17-07-2017

Dennis heeft onze wedding op 17-07-17 vastgelegd op camera. Het was met recht onze droomdag en wat is de film mooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geworden!!! Wij genieten nog bijna dagelijks met deze prachtige film. Echt fantastisch!! Dennis is absoluut een vakman en ook nog eens heel lief en gezellig!!! Het was super om hem er de hele dag bij te hebben! We hebben er een heel fijn contact aan over gehouden en natuurlijk een mooie film voor de rest van ons leven als man en vrouw :-)


Shirley en Donovan

07-07-2017

De humor , het gevoel en uiteraard de film!
Kwaliteit! 


Paul en Gwen

24-06-2017

Op 24 juni zijn Dennis en Petra aanwezig geweest om onze bruiloft vast te leggen. Naast dat ze erg professioneel zijn in hun werk zijn het ook nog eens erg leuke gasten op je bruiloft. Wij zijn op en top tevreden over de film in hoge kwaliteit welke we sinds kort hebben ontvangen. Onze sneakpics die we de dag na de bruiloft al ontvingen beloven veel goeds! Zoek je de passende foto- en videograaf voor jou bijzondere dag? Boek dan Love2wed, wij raden hen aan iedereen aan!

Foto-credit: Petra Bravenboer - Fotografia


Peter-Paul & Melanie

06-06-2017

Je trouwdag is een belangrijke dag in je leven. In aanloop naar je huwelijk toe ben je nerveus. Iedereen is blij voor je; het lijkt wel een besmettelijke ziekte. Als je net zoals wij anderhalf jaar naar die speciale dag toe leeft, wil je dat alles goed geregeld is; soms werd ik wel eens een beetje gek van mezelf. De decoratie is leuk, maar je ziet het zelf amper op je speciale dag. Een goede foto- en videograaf is denk ik wel het meest belangrijke van die dag, naast het feit dat je ja moet zeggen. Je trouwdag is 1 dag in je leven: de foto's en film blijven voor altijd. Als je wilt dat je foto's en een film krijgt die de sfeer van jullie trouwdag exact weergeeft kies je voor Love2wed. Love2wed is videografie en fotografie in één. Dennis Tetro-Tijsmans en Petra Bravenboer Vd Plaat zijn werkelijk waar fantastisch. Ze zijn vrolijk, lief en super creatief. Deze twee zijn echt een geweldig koppel. Ze brengen het beste in elkaar naar boven. Het eindresultaat is dan ook geweldig. Als je kwaliteit wil en een fantastische, levenslange herinnering van jullie trouwdag kies je Love2wed.

Dennis en Petra: bedankt voor al jullie passie, liefde en energie. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.

Melanie en Peter-Paul

Foto-credit: Petra Bravenboer - Fotografia


Dennis en Lilian

12-05-2017

Na lang wikken en wegen besloten wij toch een maand voor de bruiloft een videograaf te zoeken. Hopende op een beetje geluk starten wij onze zoektocht en kwamen ook bij Dennis terecht. Hij reageerde direct en het bleek dat 12 mei 2017 de enige vrijdag in mei was waar nog niks stond.
Een paar dagen later had ik telefonisch contact met Dennis om van alles door te nemen en al m'n vragen te kunnen stellen.
Nu kwam de uitdaging om nog voor de bruiloft een afspraak in te plannen om alles door te nemen en verschillende filmpjes te kijken. Het bleek ook een uitdaging te worden maar door de flexibiliteit van Dennis is het uiteindeljk toch gelukt.

Op 12 mei stond Dennis 's ochtends na eerst in Schiedam te zijn geweest met een grote glimlach in mijn woonkamer. Hij stelde direct iedereen op z'n gemak waardoor de sfeer direct ontspannen was. Dit is ook de gehele dag zo gebleven. Met het toevoegen van de beelden van de ingehuurde drone ontstond diezelfde avond een prachtige same day edit.

Inmiddels hebben wij ook de trouwfilm mogen ontvangen. Beide filmpjes hebben de herinneringen aan onze trouwdag compleet gemaakt.

Wat zijn wij blij dat Dennis nog die ene vrijdag vrij had in zijn agenda een betere videograaf hebben we ons niet kunnen wensen.

Liefs Dennis & Lillian

Foto credit: Patrica Koster-Wolthuis   Lovely's fotografie


Ado & Tessa

17-02-2017

Als je gaat trouwen wil je een paar zaken goed geregeld hebben en moet je ruim van te voren vastleggen. Naast de datum, locatie en muziek wil je ook een blijvende herinnering aan die hele speciale dag. Je leeft er tenslotte helemaal naar toe met al het regelwerk dat er bij komt kijken. Zo ook wij, Tessa Kalsbeek en Ado Elvers. We wilden mooie foto's maar ook een trouwfilm. En wat zijn wij dankbaar dat wij Dennis hebben gevonden. Zijn webpagina videograaf-nederland sprak ons direct aan. Het voelde direct goed. Zowel vaktechnisch sls menselijk. Dennis belooft niet zo maar wat. Hij heeft ons boven verwachting geraakt met zijn weddingclip van onze dag. Door zijn creatieve, vaktechnische inzichten en ervaring heeft hij alle momenten van de dag prachtig weten vast te leggen en tot een fantastische productie gemonteerd. Dennis, wij zijn blij jou te hebben mogen leren kennen, fantastisch om mee op te trekken en fijn en zeer dankbaar voor jouw bijdrage met zo'n fantastische film aan onze bruiloft. We love you


Daniël en Cynthia

19-08-2016 was onze grote dag. Voor deze dag wilden wij zowel foto- als videografie, om onze dag op alle mogelijke manieren vast te leggen voor later.

Wat belangrijk is, is dat de videograaf (en fotograaf) de hele dag om je heen is op je bruiloft, dus je moet je prettig voelen bij de mensen die je hiervoor uitkiest. Wat dat betreft zit het bij Dennis helemaal goed.

Wat ook leuk is, is dat er zowel ruimte is voor eigen initiatief als voor dingen die hem tof lijken. Dit komt ook terug in de montage, die is gebaseerd op de mooie beelden die er natuurlijk zijn, maar ook op hoe Dennis het bruidspaar heeft leren kennen. Hierdoor kan de film alle kanten op gaan en zal hij altijd bij jullie passen.

Ik kan iedereen aanraden zowel foto- als videografie te nemen op de bruiloft en dan met name Dennis en Petra. Het zijn twee fantastische mensen die samen geweldige beelden maken, waar je voorgoed op kan terugkijken.
Daarbij zijn het leuke mensen om om je heen te hebben en verlichten ze zelfs op cruciale momenten je stress ;).

Een aanrader dus!

Foto-credit: Petra Bravenboer - Fotografia


Leander en Carolien

Kort voor onze bruiloft in juli waren we onverwachts op zoek naar een videograaf voor onze bruiloft. Via onze fotograaf Petra kregen wij het nummer van Dennis en hebben we gebeld.

Het was een vrolijk en gezellig gesprek en wij waren gelijk enthousiast! Ondanks dat het zo kort dag was heeft Dennis toch tijd voor ons gemaakt en daar zijn wij nog steeds waanzinnig blij mee!

Bij binnenkomst was het dan ook de eerste keer dat we Dennis ontmoeten, hij was net zo enthousiast en gezellig als aan de telefoon... Onze familie en vrienden konden ook gezellig kletsen met hem en het was een hele relaxte ochtend.

Eenmaal op locatie hebben we Dennis als videograaf helemaal niet opgemerkt, zo onopvallend ging hij te werk. Tijdens het foto en video moment was hij er wel maar dat ging zo makkelijk en ontspannen de tijd vloog voorbij. Hij filmde erg veel maar hebben geen enkele keer het gevoel gehad dat we constant een camera voor ons gezicht hadden.

Nadat we de film hebben gezien hebben we eigenlijk pas opgemerkt dat hij zoveel mooie momenten heeft vastgelegd over de gehele dag. Zijn kwaliteit ligt niet alleen bij goed materiaal en filmwerk maar ook zeker op goede montage van de totale trouwfilm.

Wij denken terug aan een dag met Dennis als een gezellige uitbreiding op onze gasten in plaats van de videograaf van onze bruiloft.

Met veel liefde en enthousiasme denken we terug aan de mooie dag die ook hij heeft helpen maken.

Foto-credit: Petra Bravenboer - Fotografia


Marco en Wikke

Één week voor onze bruiloft pas contact opgenomen met Videograaf-Nederland. 

De volgende avond zat Dennis bij ons thuis aan de koffie en waren we de bruiloft aan het doorspreken. De dag zelf verliep helemaal top. Dennis stelt je helemaal op je gemak en laat je echt jezelf zijn. Het contact voor en na de bruiloft was heel aangenaam. Super enthousiaste vakman.
Ja, en de film zelf. WAAUUUWW, echt megagaaf ! Elke keer dat wij hem kijken staat het kippenvel op ons arm.

Dennis, dankjewel dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt.
Marco & Wikke


Melissa en Mike

28-05-2016 was onze grote dag. Stefan en Dennis waren onze videografen. 

Ochtendsvroeg kwam Stefan eerst even bij de bruid en de bruidegom filmen. Daarna de fotoshoot op het strand en toen het officiële moment, onze trouwceremonie.
Dennis had ook mega leuke ideetjes om toe te voegen aan onze trouwfilm. Wat hebben we gelachen en wat was het super.

Na ongeveer een week kregen we onze videoclip. En wat is het prachtig de dag keer op keer te kunnen beleven.
We zijn er zo blij mee, echt een super mooie herinnering. Videograaf Nederland en filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans onwijs bedankt voor de prachtige film en goede service.

Melissa & Mike


Arthur en Anneke Wrana

28 mei 2016, wat een onvergetelijke dag. 

Dennis heeft voor ons de "same day edit" gemaakt en de volledige film. Wat mooi zeg! Echt ongelofelijk scherp beeld en zulke leuke en mooie momenten uitgekozen.


Dennis kent zijn vak, is niet alleen professioneel, maar ook erg sociaal. Wat een lieve en leuke man!! Door zijn toedoen is onze dag echt onvergetelijk geworden.
Daarom in 1 woord GEWELDIG!!!! Ieder die een videograaf in de hand wil nemen, MOET echt Dennis nemen.
Geloof me, alles wat je bespreekt maakt hij waar.
Bedankt Dennis - Dikke kus van Arthur en Anneke.


Marlies & Maikel

Op 3-6-16 hebben wij onze mooiste dag laten filmen door Dennis. Wat een toffe ervaring en wat een nog veel toffer eindresultaat!


Voorafgaan aan de bruiloft hebben we goed overleg gehad over de verschillende opties, wensen, mogelijkheden etc. Op de dag zelf hebben we Dennis zijn gang laten gaan en werd het een relaxte super ervaring!
Binnen een week kregen we het eindresultaat te zien en we zijn er meer dan blij mee! We kijken de film "over and over again" 😉..
Dennis, we willen je bedanken voor je vrolijke persoonlijkheid, je passie en je professionaliteit! Een dikke aanrader voor toekomstige bruidsparen!