Filmmaker Dennis Tijsmans

Mijn stijl

Romantisch & Journalistiek

Mijn trouwfilms vertellen het verhaal van jullie dag. Een uniek verhaal omdat ieder verhaal en iedereen uniek is. Ik hou te allen tijde rekening met de sfeer en kleuren van jullie dag. Mijn benadering is journalistieke en waar het kan romantisch. Een lach een traan vanuit een pure emotie dat is waar ik voor ga. Op jullie dag ga ik zo onzichtbaar als mogelijk te werk. En ik verander niets aan jullie planning.  

Kleurrijk & Tijdloos

Mijn stijl is tijdloos en ik werk met de mooiste Hollywood kleuren die er zijn. De kleuren waarmee ik werk veranderen niets aan de originele kleuren maar voegen alleen een Hollywood filmeffect toe. Hierdoor ziet alles er nog perfecter uit. Ik ben echt dol op de persoonlijke verhalen en de daarbij horende pure emoties. Willen jullie de geloftes in de film dan doe ik dan met alle liefde maar willen jullie dit liever niet dan is dat natuurlijk geen probleem. 

Puur & cinematisch

Puur en vol met echte en oprechte emoties en "spannende" momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag films en trouwfilms maak. Ik hou er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.