Trouwfilm trailers
Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Op deze pagina kan je mijn korte trailers bekijken, mijn overzicht 2017 en mijn favoriete trouwfilms!

De verhalen die ik vertel zijn authentiek en echt. Met pure en oprechte emoties want dat is waar ik voor sta. Iedere film die ik maak daarin moeten de drie belangrijkste emoties in zitten: een lach, een emotie en een wauw moment. En natuurlijk gefilmd in de hoogste kwaliteit van dit moment. Met professionele apparatuur waarmee ook gefilmd wordt in de televisie en filmwereld. Bekijk mijn films op een pc maar nog liever op een 4K televisie want daarvoor zijn ze gemaakt en dan pas zie je het verschil in kwaliteit!

Creatieve groet,
Dennis Tetro-Tijsmans


Ieder bruidspaar krijgt deze korte trouwfilm trailer. Net als bij een promotie van een film een korte clip van ongeveer 1 minuut met een overzicht van de dag. Zo bouwen we de spanning een beetje op. Deze korte clip is een voorloop op je volledige weddingsclip of trouwfilm. Om te versturen via Whatsapp, aan bijvoorbeeld je familie en vrienden. Of om bijvoorbeeld te delen op je Facebook. 


Dit is mijn overzicht van trouwseizoen 2017. Met al mijn favoriete beelden. Deze clip bestaat uit twee delen.


Wil je alle films zien die ik maak? Dat kan ga dan naar mijn portfolio want ik heb namelijk niks te verbergen ;) Alhoewel als een bruidspaar geen toestemming geeft dan komt hun clip niet online. Bekijk hieronder mijn favoriete trouwfilms en weddingsclips van de afgelopen jaren.