Mijn online voorbeelden

Wedding Portfolio

Al meer dan 15 jaar en het maken van meer dan 200 films zijn mijn ervaring!

Met de komst van de nieuwe privacy wet heb ik er voor gekozen niet meer alles online te zetten. Slechts een kleine greep uit mijn portfolio kan je hier bekijken. De bruidsparen in de onderstaande voorbeelden zijn op de hoogte dat zij te zien zijn in mijn portfolio.

 Trouwfilmpjes.

I Love to go abroad with you! Hi my name is Dennis Tetro-Tijsmans and i am a filmmaker from the Netherlands. I have more than twenty years of experiance in the film and television busines. And I work with the best of the best equipment and staff.

Gaan jullie trouwen in Velsen op Landgoed Waterland. Dit is mijn favoriete plek in de provincie Noord-Holland. En één van mijn favoriete locaties in Nederland. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag en wat gefilmd is op Landgoed Waterland.

Gaan jullie trouwen in Rijswijk op landgoed te Werve? Al meer dan twintig jaar maak ik de mooiste trouwfilms. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag.

Gaan jullie trouwen op slot Moermond in Renesse. Dit is mijn favoriete plek in Zeeland. En één van mijn favoriete locatie in Nederland. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag en wat gefilmd is op slot Moermond.

Gaan jullie trouwen in Den Haag of in de regio Den Haag? Al meer dan twintig jaar maak ik de mooiste trouwfilms. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag uit de regio Den Haag.

Gaan jullie trouwen in Amsterdam of in de regio? Al meer dan twintig jaar maak ik de mooiste trouwfilms. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag uit de regio Amsterdam.

Gaan jullie trouwen in Rotterdam of in de regio? Al meer dan twintig jaar maak ik de mooiste trouwfilms. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag uit de regio Rotterdam.

Gaan jullie trouwen in een Nederland? Op welke manier je ook trouwt ik maak graag voor jullie een unieke trouwfilm. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag en wat in Nederland is gefilmd.

Gaan jullie trouwen in België? Al meer dan twintig jaar maak ik de mooiste trouwfilms. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag uit België.

Gaan jullie trouwen in een kasteel? Of je nu in Nederland of in het buitenland in een kasteel gaat trouwen. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag en wat in een kasteel gefilmd is.

Gaan jullie trouwen in Frankrijk? Al meer dan twintig jaar maak ik de mooiste trouwfilms. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag uit Frankrijk.

Gaan jullie trouwen in Italië? Al meer dan twintig jaar maak ik de mooiste trouwfilms. Bekijk hier mijn online portfolio van alles wat online mag uit Italië.

HEEFT U BEHOEFTE AAN CONTACT MET MIJ? WILT U CONTACT MET ONS OPNEMEN?