MIJN VRIENDEN

De trouwcollega's van Dennis

Fotografia

Stories to tell

Jullie verhaal in beeld. Ontspannen, go with the flow & vol mooie momenten. Zowel bruidsparen als families wil ik blij maken met het documenteren van jullie verhaal, jullie story in beeld. Een herinnering voor later zodat die mooie momenten altijd bewaard zullen blijven. Ik vertel graag jullie verhaal.. story telling met mijn camera.


Quirine Bordes

Een oprechte ceremonie!

Een ceremonie die je nooit meer vergeet?
Daarin zit (vind ik!) verrassing, binding, echte emotie en natuurlijk liefde.... en een beetje van mij! Mijn doel en grootste compliment na een ceremonie is als ik het bruidspaar als trouwambtenaar heb weten te verrassen. Met mijn woorden, maar ook met mijn manier van de ceremonie leiden. Dat ik paste in het gezelschap en dat ik het bruidspaar precies zo heb neergezet zoals ze zijn. Maar dan toch vanuit een andere invalshoek dan je gewend zou zijn!

Quirine

Stichting Early Birds

Baby klein

Stichting Earlybirds Fotografie is opgericht op 12 juni 2013 door Marjolein Roossien, Marije Hofman & Jessica Vink. Alle drie zijn de dames in het dagelijks leven werkzaam als fotograaf.

Het doel van Stichting Earlybirds is dat we iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. We werken momenteel met ruim 300 vrijwilligers, waarvan zo'n 250 fotografen, voor de stichting, allemaal op vrijwillige basis en met veel liefde.

Ceremonie zangeres

Natascha Vergeer

Samen met Natascha heb ik de single "baby klein"gemaakt. Natascha is een artiest die zuiver, puur en vol met emotie en op hoog niveau zingt. Ook op jullie trouwceremonie een waanzinnige toevoeging kan zijn. Sterker nog zo heb ik haar leren kennen, tijdens een wedding in Rijswijk. Ik was direct verkocht van haar engelachtige stem!! 

ZANK YOU NEDERLAND

Een van de betere trouwwebsite in Nederland. Op zank you kan je van alles vinden wat te maken heeft met trouwen. Van leveranciers tot en met interessante artikelen over weddings.

The Perfect Wedding

Een van de betere trouwwebsite in Nederland. Op zank you kan je van alles vinden wat te maken heeft met trouwen. Van leveranciers tot en met interessante artikelen over weddings. 

Foto: Lia Lo
Foto: Lia Lo

Li Lo photography

Fotografie vol liefde & passie

Ik werk al meer dan twee decennia in het vak. Mijn foto's zijn helemaal van deze tijd. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste trouwfoto's, new born shoots en bedrijfsfotografie.

AWEDDING

Weddingsplanner

You want exclusive. You want perfection. A wedding that goes well beyond anyone's expectations. Your time is precious. Choose a Personal Assistant, choose Annette Wolf. Meet her and the team of professionals from: AWedding.


Real love weddings

Waarschijnlijk zijn jullie al hard bezig met alle voorbereidingen. Zijn jullie volop aan het zoeken op het internet en in de bladen om inspiratie op te doen. Het voorbereiden van een bruiloft is ontzettend leuk! Daarom ben ik, Cora Schrijver, ook stylist & ceremoniemeester! Ik help jullie het perfecte plaatje te stylen. Zorg ik voor het bruidsboeket, de corsages en het autostuk. Deze bloemen zijn perfect afgestemd op de bloemen bij de ceremonie en het dinner . Op jullie mooiste dag ben ik ceremoniemeester om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Dat alles met maar één doel; jullie optimaal te laten genieten!  

Wedding goodiebag

Jullie gaan trouwen? De Wedding Goodiebag is het hipste hulpmiddel om je bruiloft mee te plannen en bovendien gratis. De Goodiebag is gevuld met hippe goodies, belevenissen, inspiratie, informatie en nog veel meer.

De Goodiebag kangratis opgehaald worden bij een afhaalpunt bij jullie in de buurt of hij kan worden opgestuurd tegen betaling van de verzendkosten. Hoe werkt het? Je vraagt de Wedding Goodiebag aan door op de knop 'Bestellen' te klikken. Vervolgens dien je jouw persoonlijke gegevens volledig in te vullen en kan je kiezen of je de Goodiebag wilt ophalen of wil laten verzenden.

Maaike live painting

Voor een bijzondere beleving tijdens jullie bruiloft en een onvergetelijke herinnering achteraf!" 

THE WEDDING SINGERS

Live zang ​tijdens de huwelijksceremonie maakt je trouwdag onvergetelijk!

De huwelijksceremonie is een belangrijk moment op je huwelijksdag. Dit moment kun je heel persoonlijk en uniek maken. Persoonlijker dan jouw favoriete liedjes live gezongen tijdens de ceremonie kan bijna niet.
Wij zijn Janine en Lisette naast zussen zijn we al 15 jaar zangeres van The Weddingsingers.
"Wij zingen jouw liedjes met heel ons hart en maken de ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk"
Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken, begeleid door orkestbanden of door een gitarist of pianist. Stel je voor: jullie lievelingsliedje voor jullie gezongen bij binnenkomst van de bruid.....

Een kunstenaar op uw bruiloft

Klik op de foto voor meer informatie!

Bruiloft camera's

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Jullie trouwdag, één van de mooiste en meest bijzondere dagen van jullie leven. Maar jullie als bruidspaar hebben het natuurlijk ontzettend druk en is er wellicht te weinig tijd om alles goed in jullie op te nemen en te bewonderen. Om deze dag nooit te vergeten en de dag altijd te kunnen herbeleven kunnen een foto-, en videograaf op deze bijzondere dag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de officiële bruiloft fotograaf en videograaf kunnen niet op alle plaatsen tegelijk zijn. Maar voor elk probleem is er een oplossing: deel bruiloft camera's uit onder de bruiloftsgasten zodat jullie na afloop van de bruiloft, deze bijzondere dag ook door de ogen van jullie gasten kunnen bekijken!

Foto Wim Stad
Foto Wim Stad

VAKFOTOGRAAF

Wim Stad

Ik leerde Wim en Wilma een tijdje geleden kennen en er was direct een enorme klik. Inmiddels hebben we een samenwerking opgezet en werken we regelmatig samen. Wim en Wilma zijn naast professionele vakmensen, warm, gezellig en zeer fijne mensen om mee te werken. Hun prachtige handgemaakte trouw-albums zijn echt een aanrader!

Trouwen op Breezze

Trouwen aan het water, bij Breezze kan het!! 

Zoeken jullie een spraakmakende trouwlocatie aan het water met een trendy loungeterras, een sfeervol restaurant en gezellige feestzaal met open haard, een speeltuin en voldoende eigen parkeergelegenheid? Dan bent u bij Breezze aan het juiste adres. De sfeer is aangenaam en ontspannen en met de juiste mix van aankleding, entertainment en onze vriendelijke medewerkers wordt het een feest om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een kleinschalige bruiloft of een omvangrijk feest voor 200 personen, wij stellen graag een passend programma met u samen.

Bedrijfsfilm videograaf

Als fulltime videograaf of filmmaker werk ik al meer dan twee decennia in het filmmakers vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie en filmwereld.

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste films.