NataschaVergeer
i.o.v. stichting Earlybirds

NATASCHA VERGEER

"Baby klein"

Op wereld premature dag gaan we de single "baby klein" releasen. Het liedje schreef ik ooit voor de geboorte van de zoon van mijn vriendjes Paul & Claudia. Maar toen de stichting Early Birds mij vroeg om dit liedje te gebruiken heb ik de tekst wat aangepast zodat het iets meer op prematuur slaat. Top zangeres Natascha heeft het liedje ingezongen en verbeterd!! Eind oktober zal het liedje landelijk uitkomen en op 17 november (wereld premature dag) zal deze voor de stichting gelanceerd worden. Ik schenk de opbrengst van deze single aan het goede doel.   

Binnenkort zet ik hier de link naar de website van de stichting zodat jullie daar de single kunnen kopen en vervolgens kunnen dowloaden. Ook de clip zal hier te koop zijn. Wij hopen dat jullie de single massaal gaan kopen en beluisteren. Liefs Dennis

Stichting Earlybirds brengt lied uit voor prematuren

Wist je dat er elk jaar 15.000 kinderen te vroeg geboren worden? En dat daar eigenlijk maar weinig bekendheid en begrip voor is. Overal is wel een nummer over geschreven, maar een nummer over prematuren, die ontbreekt. Stichting Earlybirds vindt het heel belangrijk dat er meer aandacht komt voor deze kleine kanjers. Tijdens het jubileumjaar is er een prentenboek uitgebracht en een lied geschreven, om die aandacht voor prematuren te bereiken.

Al snel werd er bedacht, dat het ontzettend mooi zou zijn, als er naast het prentenboek ook een lied uitkwam. Een lied kan mensen helpen met de verwerking, maar daarnaast ook om meer bekendheid te creëren voor de impact, die een te vroeg geboren kindje heeft op een gezin. Al snel kwam de Stichting in contact met Dennis Tetro (https://www.videograaf-nederland.nl/en-us/). Hij heeft het nummer "Baby Klein" geschreven voor de Stichting en de videoclip gemaakt.

Natascha Vergeer (kandidaat the Voice) is zelf prematuur geboren en draagt de Stichting ook een warm hart toe. Zij wilde het nummer graag zingen. Dit zorgt voor een mooi resultaat, een nummer waar je werkelijk waar kippevel van krijgt.

Op Wereld prematurendag wil de Stichting extra aandacht vragen voor prematuren. Naast dat er binnen de ziekenhuizen vanuit Stichting Earlybirds kleine fotoreportage verzorgt worden op de neonatologie afdelingen, zal die dag ook het lied worden uitgegeven en de verkoop van het lied en de video zal dan gestart worden. De pre sale start vanaf 26 oktober via de website van de Stichting: www.stichtingearlybirds.nl/winkelBINNENKORT HIER TE ZIEN
DE VIDEOCLIP VAN BABY KLEIN

Het Team

Liedje: "babyklein" Dennis Tetro-Tijsmans

Zang: Natascha Vergeer
Gitaar: Dennis Kool
Studio en productie: Kees Rietveld
Fotografie: Lia Lo

Videoclip:
Videograaf Nederland en filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Topfotograaf Lie Lo

De onderstaande promotiefoto's zijn gemaakt door topfotograaf: Lie Lo