Familie-films

Videograaf Nederland

Wat maken wij allemaal?

Wat kan je allemaal door ons laten filmen. Een registratie van een communie of het dopen van uw kindje maar ook  bijvoorbeeld een newborn clip niets is ons te dol. Zolang we er maar iets dierbaars van kunnen maken!

Een film door Dennis Tetro-Tijsmans

Registratie van dopen of communie & verjaardagfilms

Een film maken van bijvoorbeeld een verjaardag maar ook een communie of een doop. Bijna alles is mogelijk. Ik heb maar één vereiste. Het programma moet interessant genoeg zijn om er een film van te maken.

Graag bespreek ik met jullie of ik van jullie privé moment een prachtige film kan maken. Zodat jullie keer op keer kunnen nagenieten van dit speciale moment.

Een film door Dennis Tetro-Tijsmans

New Born Films & zwangerschap films
Op een roze wolk leef je. Alles is nieuw of jullie kennen dit al. Maar de kraamtijd is en blijft een bijzondere tijd. Geregisseerd of niet geregisseerd leg ik jullie samen of solo vast. Ik zoek de speciale momenten met jullie uit en leg deze voor jullie vast.

Een film door Dennis Tetro-Tijsmans

Uitvaartfilm laten maken

Het vast laten leggen van de uitvaart kan helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Immers, iedereen heeft zijn of haar eigen manier van verwerken.

Ik leg, indien dit uw wens is, alle speeches en de totale uitvaart voor u vast. Het geldt bijna voor iedereen dat de uitvaart aan je voorbij flitst. En vaak zijn er niet veel blijvende herinneringen door je hersenen geregistreerd. Het terug kijken van speeches kan hierbij helpen om zo het rouwproces te verbeteren.

Voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn, omdat zij bijvoorbeeld ver weg wonen of soms het niet aankunnen om te komen, helpt een video van de begrafenis of crematie ook. Zij kunnen op deze manier alsnog de uitvaart op hun manier beleven.

Wilt u een voorbeeld zien? Vraag mij altijd vrijblijvend u een voorbeeld te sturen.

Ik wens u sterkte met uw verlies!