Onze stijl

Romantisch & Journalistiek

Onze stijl 

Onze trouwfilms vertellen het verhaal van jullie dag. Een uniek verhaal omdat ieder verhaal en iedereen uniek is. Wij houden altijd rekening met de sfeer en kleuren van jullie dag. Onze benadering is journalistiek en waar het kan en mag romantisch. Een lach een traan vanuit een pure emotie, dat is waar wij altijd voor gaan. Op jullie dag gaan wij zo onzichtbaar als mogelijk te werk. En wij helpen jullie maar veranderen niets onnodigs aan jullie planning.

Color grading

Kleuren die puur en echt zijn maar een cinematisch effect geven

Onze stijl is tijdloos en wij werken met de mooiste Hollywood kleuren die er zijn. De kleuren waarmee wij werken veranderen niets aan de originele kleuren maar voegen alleen een soort van cinematisch filmeffect toe. Hierdoor ziet alles er nog filmischer uit.

Willen jullie de geloftes in de film dan doen wij dat met alle liefde maar willen jullie dit liever niet dan is dat natuurlijk geen probleem.  

Cinematisch & Journalistiek

Een film door het team van Dennis Tetro-Tijsmans

Puur en vol met echte en oprechte emoties en "spannende" momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag films en trouwfilms maak. Ik houd er van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag naar voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.