OVER ONS

DENNIS TETRO-TIJSMANS

EIGENAAR & VIDEOGRAAF

Ik ben getrouwd met Tamara en ik ben vader van twee kinderen. Senna en Yara zijn vier en acht jaar oud en mijn grote trots. Ik woon in Den Haag/Kijkduin maar ik werk door heel Nederland en België. Ook reis ik ieder jaar weer een aantal keer mee naar verre bestemmingen binnen en buiten Europa. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in dit vak. Mijn vaktechnische skills leerde ik binnen de televisie en filmwereld.

Veel plezier op mijn website!

Groet Dennis Tetro - Tijsmans


 

Vaktechnisch

Hoe gaan wij om met jullie beelden?Vaktechnisch gezien houd ik er van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag naar voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven. Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens het gesproken woord. Denk aan alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. 

Interview

Met Dennis Tetro-Tijsmans

Filmkriebels

In de jaren '90 werkte Dennis als manusje-van-alles in de televisiewereld. Een bevriende regisseur leerde hem de kneepjes van het filmvak. En Dennis begon hier en daar trouwvideo's te maken. In 2012 zegde hij zijn baan op om zich een periode te heroriënteren. "Anderhalf jaar later begon het te kriebelen: ik wilde weer films maken." Dennis verdiepte zich in moderne apparatuur, brainstormde met een vriend en zette rustig zijn bedrijf op. De eerste klus? Een trouwerij van bekenden. "Het was even inkomen, maar het resultaat was mooi. Via mond-tot-mondreclame is het balletje toen gaan rollen."

Het goede gevoel

En daar is het Dennis om te doen: een prachtig product maken in verbinding met iedereen die erbij is betrokken. "Het gaat om het gevoel dat je creëert met elkaar. Als het gevoel goed is, dan wordt het eindresultaat dat ook." Dennis laat zich in zijn werk dan ook eerder leiden door zijn EQ dan zijn ratio. "Als ik voel dat ik niet de juiste man ben voor een klus, ga ik niet koste wat het kost toch die video draaien, alleen om centen binnen te halen. Als ik iets doe, wil ik het goed doen. Niemand wordt er beter van als ik werk lever waar ik me niet 100% goed bij voel."