"Kwaliteit en vakmanschap"

Dennis Tetro-Tijsmans films

Investering in kwaliteit

Onze tarieven

Alles gewoon super goed geregeld.

Alles is "gewoon" super goed geregeld! Van back-up bij ziekte maar ook het onderhoud van onze apparatuur. En wij bewaren jullie film in de Cloud zodat er altijd een back-up is als jullie zelf de film kwijt zijn.

Onze tarieven per onderdeel zijn te vinden op de diverse pagina's.

Hebben jullie nog meer vragen of willen jullie nog meer gevoel er bij hebben? Plan dan een online intakegesprek met ons, wij vertellen wij graag meer over al onze opties.

De tarieven zijn te vinden per onderwerp op de bijbehorende pagina's.

Bedrijfsfilms

Trouwfilms

Gewoon super goed geregeld?!

Altijd onder leiding van Dennis Tetro-Tijsmans

Ervaren videografen

Laat jullie bruiloft, jullie verhaal vastleggen door een team videografen die samen meer dan 500 films van bruiloften hebben gemaakt. Een team dat speurt naar de juiste momenten om een onvergetelijke herinnering van jullie mooie dag maken.

Preview / trailer

Als het lukt binnen jullie planning, maken wij de trailer nog dezelfde dag. Lukt dit niet dan ontvangen jullie de trailer binnen 1 of maximaal 2 dagen.

Kennismaking met ons

Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden. Je wilt de juiste keuzes maken. En jullie hebben dus enorm veel vragen. Plan daarom altijd eerst een vrijblijvend en online intakegesprek met ons.

Reistijd en reiskosten

Reistijd- en overige kosten zijn verwerkt in al onze pakketten.

Onze tarieven zijn wel altijd exclusief parkeer- en entreekosten.

Bespreking draaiboek

Zo'n twee weken voor de bruiloft hebben we bel-contact om jullie dag tot in de puntjes te bespreken. We nemen nog een keer jullie hele planning door. En verwerken zo nodig de laatste wijzigingen.

Aflevering film

We filmen altijd in 6K. Maar we leveren jullie trouwfilm af in full HD. In principe ontvangen jullie de film via een online download link. Maar willen jullie ook een luxe USB stick? Dan is dit zeke

Website laten maken

Makelaar / verkoopfilm


Afscheidsfilm

Lipdub laten maken