PRIJSLIJST

Onze tarieven

Alles gewoon super goed geregeld.

Onze tarieven zijn inclusief alle kosten. Onze tarieven zijn wel altijd exclusief, eventuele, parkeer- en entreekosten. Maar bijvoorbeeld wel inclusief reis en verblijfskosten.

Alles is gewoon super goed geregeld! Van back-up bij ziekte maar ook het onderhoud van onze apparatuur. En wij bewaren jullie film in de Cloud zodat er altijd een back-up is als jullie zelf de film kwijt zijn.

Op jullie dag proberen wij al de eerste beelden te monteren naar een filmtrailer. En maken wij direct een back-up van het gemaakte beeldmateriaal. Op deze manier verkleinen we de kans dat we geen beelden meer zouden hebben.

Hebben jullie nog meer vragen of willen jullie nog meer gevoel er bij hebben? Plan dan een online intakegesprek met ons, wij vertellen wij graag meer over al onze opties.

Short story film

Een film door Dennis Tetro-Tijsmans

Keuze stress?

Pakketten van Videograaf-Nederland 

Weten jullie nog niet hoeveel uur er nodig zijn? Of twijfel je nog over de keuze voor een lange of korte film? Of misschien wel iets heel anders? Geen probleem! In een online intake gesprek nemen we dit samen met jullie door. En stemmen wij eventueel jullie budget af op al onze opties. Samen komen we dan tot een prachtig pakket.

Keuze stress is dus niet nodig! Bijna alles is te regelen.

Long story film

Een film door Dennis Tetro-Tijsmans

Foto & videografie

Alles gewoon super goed geregeld.