Check mijn beschikbaarheid / offerte aanvragen

Standaard bij elke trouwreportage: 

Intake gesprek

Als jullie aanvraag niet helemaal duidelijk is of als dit jullie graag willen hebben we eerst een telefonische ontmoeting.

Offerte aanvragen

Ik maak voor jullie een offerte op maat. Altijd een vast tarief voor alles wat we hebben afgesproken. Geen verassingen achteraf!!

Overeenkomst

Als jullie het eens zijn met de offerte dan kan deze online getekend worden. Daarna plannen we meteen een kennismaking. 

Kennis maken

Ik klik met bijna iedereen maar een klik moet er zeker zijn! Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden en kunnen daarbij best wat goede tips gebruiken. Samen nemen we jullie hele dag door. 


Ja wij zijn op slag verliefd!

Reserveer onze trouwdatum - Vrijblijvende offerte opvragen

Als jullie mijn films mooi vinden en jullie graag willen dat ik jullie trouwfilm ga maken check dan nu of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ook het afgelopen jaar waren er nog maar een paar datums open. Als ik nog beschikbaar ben stuur ik jullie vervolgens een mail met informatie en tarieven. Of als jullie dat aangeven direct een offerte op maat.

Liever een mail sturen? Stuur je mail naar: Info@videograaf-nederland.nl

Telefonisch contact opnemen mag ook maar omdat ik vaak aan het filmen ben kan ik niet altijd de telefoon opnemen. Mailen mag ook naar info@videograaf-nederland.nl. Stuur in dit geval een mail met zoveel mogelijk informatie. Ik bel of mail zo snel als mogelijk terug.

E-mailadres:

Info@videograaf-nederland.nl

Telefoon:

+31(0)645554767

Tetro-Tijsmans projects|
KVK 61091669
BTW NL146256621B02