Short en Longstory

Waarom een korte film?

Pakketten verliefd

Een korte weddingsclip is helemaal van deze tijd. In een korte weddingsclip zie je echt alle belangrijke momenten van jullie dag voorbij komen. Het voordeel is dat je in een relatief korte tijd je hele wedding terug kan kijken. Wil je liever een langere trouwfilm dan is longfilm wellicht een betere optie. Ik help jullie graag met het maken van de beste keuze. 

Waarom een lange film?

Pakketten verloofd en getrouwd

Omdat er nog steeds liefhebbers van een lange film. Bij een lange film zijn alle momenten veel langer en vaak in zijn geheel te bekijken. Een lange film is ook altijd chronologisch gemonteerd. Het maken van een lange film kost mij een dag of vier. En daarom is een lange film een stuk duurder. Maar omdat een short story helemaal van deze tijd is kiezen de meeste bruidsparen daarom ook voor een combinatie van beide.

Wat is mijn stijl?

Puur en vol met echte en oprechte emoties en momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. Ik hou van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven. Daarnaast vind ik BRoll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. Deze combineer ik in de montage met echt geluiden of niet van echt te onderscheiden soundeffects.   

Wat is het verschil?

Inhoud pakketten

Bij short film krijgen jullie een korte weddingsclip van maximaal 12 minuten. Bij long film krijgen jullie naast de short weddingsclip ook de langere documentaire trouwfilm (long film) van maximaal 60 minuten. Short film is echt een stuk voordeliger, dit komt doordat ik echt veel minder edit-tijd nodig heb. Om een shortfilm te maken ben ik al met al één tot anderhalve dag bezig.

Kwaliteit

& MEER

Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Als je mijn kwaliteit op een 4K/ULTRA HD televisie bekijkt weet je niet wat je, zo mooi is het. Hierdoor is jullie film voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen. Ik werk alleen met beste apparatuur uit de televisie en film wereld. Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet. Ik werk als fulltime professional en heb naast het werk van filmmaker geen baan erbij. Inmiddels beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring. Door mijn ervaring als o.a. publieks-opwarmer in de televisiewereld weet ik hoe ik jullie en jullie gasten snel op het gemak kan stellen. Maar ik ben alleen even op de voorgrond wanneer dat echt nodig is. Wil je nog meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer.

Stel zelf je pakket samen

Jullie dag dus jullie keuze!

Ik werk met twee pakketten. Deze pakketten zijn zeer exclusief en uitgebreid. Daarom is het mogelijk om zelf je pakket samen te stellen. Kies zelf uit mijn opties of doe het samen met mij. Ik help jullie graag en op deze manier krijg je een pakket op maat passend bij jullie eigen budget.

Heeft u behoefte aan contact met mij? Wilt u contact met mij opnemen?