Mijn vrienden
Alles over mijn vrienden!

Stichting Early Birds

Stichting Earlybirds Fotografie is opgericht op 12 juni 2013 door Marjolein Roossien, Marije Hofman & Jessica Vink. Alle drie zijn de dames in het dagelijks leven werkzaam als fotograaf.

Het doel van Stichting Earlybirds is dat we iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. We werken momenteel met ruim 300 vrijwilligers, waarvan zo'n 250 fotografen, voor de stichting, allemaal op vrijwillige basis en met veel liefde.

Ceremonie zangeres Natascha Vergeer

Samen met Natascha heb ik de single "baby klein"gemaakt. Natascha is een artiest die zuiver, puur en vol met emotie en op hoog niveau zingt. Ook op jullie trouwceremonie een waanzinnige toevoeging kan zijn. Sterker nog zo heb ik haar leren kennen, tijdens een wedding in Rijswijk. Ik was direct verkocht van haar engelachtige stem!!

Li Lo photography

Li is een waanzinnige fotografe uit Voorburg. Ik heb met haar meerdere projecten gedaan. Een schat van een mens en een mega talent volle collega.

A Wedding

You want exclusive. You want perfection. A wedding that goes well beyond anyone's expectations. Your time is precious. Choose a Personal Assistant, choose Annette Wolf. Meet her and the team of professionals from: AWedding.

Celebrate your love, carefree!
The choice for AWedding means a choice for the best in professional wedding planning. Stay in charge of your own wedding without losing valuable time for work and friends. AWedding will prepare your event, personally and exclusively for you, with perfection guaranteed. With her warmth and sincerity Annette will coach and assist you with each and every choice to make. Yes, dreams that really do come true.

Celebrate your day of love, completely carefree. Exclusive, tailor-made, unforgettable.

Real love weddings

Waarschijnlijk zijn jullie al hard bezig met alle voorbereidingen. Zijn jullie volop aan het zoeken op het internet en in de bladen om inspiratie op te doen. Het voorbereiden van een bruiloft is ontzettend leuk! Daarom ben ik, Cora Schrijver, ook stylist & ceremoniemeester! Ik help jullie het perfecte plaatje te stylen. Zorg ik voor het bruidsboeket, de corsages en het autostuk. Deze bloemen zijn perfect afgestemd op de bloemen bij de ceremonie en het dinner . Op jullie mooiste dag ben ik ceremoniemeester om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Dat alles met maar één doel; jullie optimaal te laten genieten! 

Wedding googdiebag

Jullie gaan trouwen? De Wedding Goodiebag is het hipste hulpmiddel om je bruiloft mee te plannen en bovendien gratis. De Goodiebag is gevuld met hippe goodies, belevenissen, inspiratie, informatie en nog veel meer.

De Goodiebag kangratis opgehaald worden bij een afhaalpunt bij jullie in de buurt of hij kan worden opgestuurd tegen betaling van de verzendkosten. Hoe werkt het? Je vraagt de Wedding Goodiebag aan door op de knop 'Bestellen' te klikken. Vervolgens dien je jouw persoonlijke gegevens volledig in te vullen en kan je kiezen of je de Goodiebag wilt ophalen of wil laten verzenden.

Maaikes livepainting

" Voor een bijzondere beleving tijdens jullie bruiloft en een onvergetelijke herinnering achteraf!" 

The Weddingsingers

"Live zang ​tijdens de huwelijksceremonie.....maakt je trouwdag onvergetelijk"

De huwelijksceremonie is een belangrijk moment op je huwelijksdag. Dit moment kun je heel persoonlijk en uniek maken .
​Persoonlijker dan jouw favoriete liedjes live gezongen tijdens de ceremonie kan bijna niet.
Wij zijn Janine en Lisette naast zussen zijn we al 15 jaar zangeres van The Weddingsingers.
"Wij zingen jouw liedjes met heel ons hart en maken de ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk"
Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken, begeleid door orkestbanden of door een gitarist of pianist. Stel je voor: jullie lievelingsliedje voor jullie gezongen bij binnenkomst van de bruid.....

The bridal Blush

Hello! Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina en dat je nieuwsgierig bent wie er achter The Bridal Blush zit!

​Mijn naam is Tamarah en ik kan wel zeggen dat ik een hopeloze romanticus ben (toch Jeroen?). Ik ben gek op de liefde en alles wat daar mee te maken heeft. Ik vind het heerlijk om met aanstaande bruidsparen te werken en alle ideeën en wensen te horen die hun bruiloft tot een droombruiloft maken. Door mijn werk als weddingplanner kwam er steeds meer styling bij, en uiteindelijk ben ik ook de opleiding Dutch Floral Designer gaan volgen aan het Boerma Instituut. Hierdoor kan ik nu mijn bruidsparen uitgebreid helpen en zorgen dat alles op elkaar aansluit.

LOVE 2 WED
FOTO EN VIDEOGRAFIE

Wij zijn Dennis (videograaf) & Petra (fotograaf) en samen maken wij de mooiste combinatie stilstaande & bewegende beelden van jullie bruiloft. Een samenwerking die werkt ♥ Wij houden van ons vak en gaan vol passie aan de slag voor ieder bruidspaar.  

Een kunstenaar op uw bruiloft

Klik op de foto voor meer informatie!

Bruiloft camera's

een foto zegt meer dan duizend woorden

Jullie trouwdag, één van de mooiste en meest bijzondere dagen van jullie leven. Maar jullie als bruidspaar hebben het natuurlijk ontzettend druk en is er wellicht te weinig tijd om alles goed in jullie op te nemen en te bewonderen. Om deze dag nooit te vergeten en de dag altijd te kunnen herbeleven kunnen een foto-, en videograaf op deze bijzondere dag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de officiële bruiloft fotograaf en videograaf kunnen niet op alle plaatsen tegelijk zijn. Maar voor elk probleem is er een oplossing: deel bruiloft camera's uit onder de bruiloftsgasten zodat jullie na afloop van de bruiloft, deze bijzondere dag ook door de ogen van jullie gasten kunnen bekijken!

TROUWEN MET STEEF & SUUS

Steef en Suus zijn twee creatieve meiden met een passie voor fotografie en styling. Met hun tomeloze enthousiaste energie, maken zij samen de mooiste herinneringen voor jullie. Zij onderscheiden zich door styling en fotografie te combineren. Zo zorgen zij voor leuke accessoires om de shoot aan te kleden, zoals Tipi tentjes, bloemenkransen, een bloemenschommel en nog veel meer. Maar wil je liever een plain beeld, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Willen jullie mooie klassieke foto's, stoere gekke foto's of de mooie geposeerde foto's zoals op pinterest?! Alles is mogelijk! Steef en Suus zorgen ervoor dat de sfeer op jullie dag goed wordt weergegeven.

Photography with love, just the way you are...

Vakfotografie Wim Stad

Ik leerde Wim en Wilma een tijdje geleden kennen en er was direct een enorme klik. Inmiddels hebben we een samenwerking opgezet en werken we regelmatig samen. Wim en Wilma zijn naast professionele vakmensen, warm, gezellig en zeer fijne mensen om mee te werken. Hun prachtige handgemaakte trouw-albums zijn echt een aanrader!

Neem eens een kijkje op hun website! 

Trouwlocatie Breezze

TROUWEN AAN HET WATER...BIJ BREEZZE KAN HET!

Zoeken jullie een spraakmakende trouwlocatie aan het water met een trendy loungeterras, een sfeervol restaurant en gezellige feestzaal met openhaard, een speeltuin en voldoende eigen parkeergelegenheid? Dan bent u bij Breezze aan het juiste adres. De sfeer is aangenaam en ontspannen en met de juiste mix van aankleding, entertainment en onze vriendelijke medewerkers wordt het een feest om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een kleinschalige bruiloft of een omvangrijk feest voor 200 personen, wij stellen graag een passend programma met u samen.