Mijn vrienden
Alles over mijn vrienden!


You want exclusive. You want perfection. A wedding that goes well beyond anyone's expectations. Your time is precious. Choose a Personal Assistant, choose Annette Wolf. Meet her and the team of professionals from: AWedding.

Celebrate your love, carefree!
The choice for AWedding means a choice for the best in professional wedding planning. Stay in charge of your own wedding without losing valuable time for work and friends. AWedding will prepare your event, personally and exclusively for you, with perfection guaranteed. With her warmth and sincerity Annette will coach and assist you with each and every choice to make. Yes, dreams that really do come true.

Celebrate your day of love, completely carefree. Exclusive, tailor-made, unforgettable.


REAL LOVE WEDDINGS


Wedding goodiebag


Live painting Maaike

"Maaikes Livepainting: Voor een bijzondere beleving tijdens jullie bruiloft en een onvergetelijke herinnering achteraf!" 


"Live zang ​tijdens de huwelijksceremonie.....maakt je trouwdag onvergetelijk"

De huwelijksceremonie is een belangrijk moment op je huwelijksdag. Dit moment kun je heel persoonlijk en uniek maken .
​Persoonlijker dan jouw favoriete liedjes live gezongen tijdens de ceremonie kan bijna niet.
Wij zijn Janine en Lisette naast zussen zijn we al 15 jaar zangeres van The Weddingsingers.
"Wij zingen jouw liedjes met heel ons hart en maken de ceremonie persoonlijk, warm, uniek en onvergetelijk"
Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken, begeleid door orkestbanden of door een gitarist of pianist. Stel je voor: jullie lievelingsliedje voor jullie gezongen bij binnenkomst van de bruid.....

https://www.weddingsingers.nl/​ 


The Bridal Blush

Hello! Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina en dat je nieuwsgierig bent wie er achter The Bridal Blush zit!

Mijn naam is Tamarah en ik kan wel zeggen dat ik een hopeloze romanticus ben (toch Jeroen?). Ik ben gek op de liefde en alles wat daar mee te maken heeft. Ik vind het heerlijk om met aanstaande bruidsparen te werken en alle ideeën en wensen te horen die hun bruiloft tot een droombruiloft maken. Door mijn werk als weddingplanner kwam er steeds meer styling bij, en uiteindelijk ben ik ook de opleiding Dutch Floral Designer gaan volgen aan het Boerma Instituut. Hierdoor kan ik nu mijn bruidsparen uitgebreid helpen en zorgen dat alles op elkaar aansluit.


Love2wed: combinatie foto en videografie

Wij zijn Dennis (videograaf) & Petra (fotograaf) en samen maken wij de mooiste combinatie stilstaande & bewegende beelden van jullie bruiloft. Een samenwerking die werkt ♥ Wij houden van ons vak en gaan vol passie aan de slag voor ieder bruidspaar. 


Bruiloft videograaf

JULLIE BRUILOFT, VASTGELEGD IN EEN PRACHTIGE FILM!


Een kunstenaar op uw bruiloft

Klik op de foto voor meer informatie!

Bruiloft camera's

een foto zegt meer dan duizend woorden

Jullie trouwdag, één van de mooiste en meest bijzondere dagen van jullie leven. Maar jullie als bruidspaar hebben het natuurlijk ontzettend druk en is er wellicht te weinig tijd om alles goed in jullie op te nemen en te bewonderen. Om deze dag nooit te vergeten en de dag altijd te kunnen herbeleven kunnen een foto-, en videograaf op deze bijzondere dag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de officiële bruiloft fotograaf en videograaf kunnen niet op alle plaatsen tegelijk zijn. Maar voor elk probleem is er een oplossing: deel bruiloft camera's uit onder de bruiloftsgasten zodat jullie na afloop van de bruiloft, deze bijzondere dag ook door de ogen van jullie gasten kunnen bekijken!

Bruiloft camera's zijn originele bedankjes en maken van jullie bruiloft gasten allemaal bruiloft fotografen. Vanuit elk punt en elke locatie kunnen dan foto's op hetzelfde moment worden genomen! Zo hoeven jullie geen moment te missen; want vergeet niet een foto zegt meer dan duizend woorden.

Bruiloft camera's

De trouwcamera's passen bij de styling van elke bruiloft. Geen fel gekleurde hoezen die afsteken bij de goed verzorgde styling van jullie bruiloft, maar mooie designs die passen bij de mooiste dag van jullie leven. Het leuke aan de camera's is, is dat ze voor zowel binnen- als buiten fotografie geschikt zijn. De ingebouwde flitser maakt de trouwcamera's ook geschikt voor op het feest in de avond. De camera's bevatten 200 ISO en er kunnen met één camera 24 foto's worden gemaakt. Deze kunnen na de bruiloft bijvoorbeeld bij de Hema of bij de Kruidvat worden ontwikkeld. Het leuke van deze 'ouderwetse' manier van fotograferen is dat jullie er pas na het ontwikkelen achter komen wat er van de foto's geworden is! Tip: Maak van de foto's gemaakt door jullie bruiloft gasten met bruiloft camera's een eigen fotoboek.

Tips voor het fotograferen met bruiloft camera's

  • De ingebouwde flitser en de 200 ISO waarde maken dat deze bruiloft wegwerpcamera's kunnen fotograferen op bijna elke bruiloft. Maar de mooiste foto's ontstaan bij het juiste licht. In goed verlichte situaties zonder het gebruik van de flitser worden de mooiste foto's genomen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat wanneer je tegen de zon in fotografeert het mooiste resultaat ontstaat. Probeer tijdens het fotograferen rekening te houden met het licht en dus de schaduw. Wanneer je fotografeert met de zon in de rug, zou het wel eens zo kunnen zijn dat de foto's van de bruiloft camera achteraf verpest zijn door de schaduw die overal overheen valt. Dit geldt natuurlijk ook voor het fotograferen met een digitale camera; alleen kan je hiervan gemakkelijker het resultaat bekijken en de foto voorafgaand aan het ontwikkelen verwijderen.
  • Een andere tip voor bruiloft fotografie met wegwerpcamera's is het gebruiken van verschillende hoeken. Dit wil niet alleen zeggen vanuit verschillende hoeken op het feestterrein maar ook vanuit verschillende perspectieven. Want wie zegt dat je met een bruiloft camera geen mooie foto's kunt maken vanaf de grond? Ook foto's gemaakt vanaf de heup, kunnen een verrassend effect opleveren.
  • Wegwerpcamera's zoals de bruiloft camera's van LocoMix versterken felle kleuren. Neem dus foto's met veel kleur, dan oogt het beeld op het eindresultaat misschien nog wel spannender dan het in het echt was.
  • Foto's van een wegwerpcamera zijn over het algemeen vrij standaard, omdat het toestel niet beschikt over verschillende speciale effecten. Het is wel mogelijk om de bruiloft camera's in te stellen op speciale effecten. Let wel op, de effecten kunnen zorgen voor originele en verrassende effecten maar kunnen ook totaal verkeerd uitvallen. Daarom proberen op eigen risico!
  • Het kartonnetje eraf halen (warme/oranje gloed)
  • Er water over heen gooien (oud effect)
  • Het rolletje niet doordraaien (twee foto's over elkaar)
  • Krassen op de lens maken (oud effect)
  • Met waterverf op de lens verven (gekleurde gloed)

Steef & Suus

photography with love, just the way you are...

Steef en Suus zijn twee creatieve meiden met een passie voor fotografie en styling. Met hun tomeloze enthousiaste energie, maken zij samen de mooiste herinneringen voor jullie. Zij onderscheiden zich door styling en fotografie te combineren. Zo zorgen zij voor leuke accessoires om de shoot aan te kleden, zoals Tipi tentjes, bloemenkransen, een bloemenschommel en nog veel meer. Maar wil je liever een plain beeld, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Willen jullie mooie klassieke foto's, stoere gekke foto's of de mooie geposeerde foto's zoals op pinterest?! Alles is mogelijk! Steef en Suus zorgen ervoor dat de sfeer op jullie dag goed wordt weergegeven.

Photography with love, just the way you are...

Vakfotografie Wim Stad

Ik leerde Wim en Wilma een tijdje geleden kennen en er was direct een enorme klik. Inmiddels hebben we een samenwerking opgezet en werken we regelmatig samen. Wim en Wilma zijn naast professionele vakmensen, warm, gezellig en zeer fijne mensen om mee te werken. Hun prachtige handgemaakte trouw-albums zijn echt een aanrader! 

Neem eens een kijkje op hun website! 


Paviljoen Breezze - Vierpolders