Trouwen in Rotterdam

Puur en vol echte en oprechte emoties. Journalistieke en ongedwongen huwelijksfilms!

Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Trouwen in Rotterdam

Voor een film met liefde gemaakt!

Wat is mijn stijl?

Puur en vol met echte, oprechte emoties en pure momenten. Dit is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. Ik hou er van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal (journalistiek) van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag naar voren komen. Dit zodat jullie keer, op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.

Daarnaast vind ik Broll heel erg belangrijk. Dit is een serie aan shots, die bedoeld zijn om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Van alle omgevingselementen zoals; lucht, dieren, planten, styling en mensen, maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. Deze combineer ik in de montage met echte geluiden of niet van echt te onderscheiden soundeffects. 

Voor eeuwig bij jou - 2 videografen

Wat zit er in dit pakket/prijs? 14 uur aanwezig om te filmen 14 uur een extra cameraman aanwezig 2 uur een officiële drone-piloot aanwezig Cinematic wedding film 5 - 7 minuten Documentaire edit van maximaal 90 minuten Preview van maximaal 1 minuut (binnen 2 dagen geleverd)  Same day edit   Speeches acht losse clips Ceremonie film Audio opnames geloftes Audio van de hele ceremonie Reiskosten Nederland Eigenmuziekkeuze Digitaal aangeleverd

4,575.00 € 4,725.00 €

    Een unieke videograaf!

    IN DE HOOGSTE KWALITEIT

    Als fulltime videograaf werk ik al meer dan twee decennia in het vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie en filmwereld. Maar naast mijn werk ben ik ook vader van twee prachtige kids van 1 en 5 jaar oud. Ik ben dol op mijn prachtige gezin!!

    Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste trouwfilms, new born en bedrijfsfilms.  

    Heeft u behoefte aan contact met mij? Wilt u contact met mij opnemen?