Trouwen Westland
Met filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans

Gaan jullie trouwen in het Westland? Videograaf Nederland legt jullie verhaal graag vast in deze mooie omgeving. Jullie verhaal op maat in beeld. Het Westland kent diverse trouwlocaties waar ik als trouwvideograaf al eerder bruidsparen mocht vastleggen. Naast deze trouwlocaties zijn er ook tal van mooie fotolocaties te vinden in het Westland. Voor aanstaande bruidsparen altijd leuk om te zien hoe een bruiloft in het Westland er uit kan zien en waar je allemaal naar toe kunt gaan. Neem vooral een kijkje op deze pagina en wellicht breng ik je zo op ideeën. Misschien weten jullie nog wel een hele leuke plek in het Westland die ik nog niet ken? Ik ga graag als jullie trouwvideograaf in het Westland aan de slag! 


Videograaf Westland

Ik ben op de achtergrond aanwezig, observeer, ben de vlieg op de muur en ga op tussen jullie gasten. Ik ben net als hen getuige van wat er op die mooie dag allemaal gebeurd. Zenuwachtige bruidegommen met hun corsage, stropdas-strikkende vaders, ontroerde moeders, op-hun-kop-staande-bruidskinderen... alles wat er op zo'n bijzondere dag voorbij komt vang ik met mijn camera. Ik zoek als trouwvideograaf onopvallend steeds de juiste plek op om met de juiste timing die momenten te vangen.

We nemen, wanneer jullie dat willen, nog steeds een momentje voor wat beelden van jullie samen op een plekje ergens in het Westland. Maar ook op dat moment houd ik vast aan mijn aanpak; ontspannen, have fun & geniet van het moment.

Een trouwreportage in het Westland? Neem gerust eens contact op voor een kennismaking! 


DRONEBEELDEN