Trouwfilm

Trouwfilm laten maken

Al meer dan 15 jaar en het maken van meer dan 200 films zijn mijn ervaring!

Ik film met apparatuur uit de televisie en film wereld. En omdat ik werk met een professioneel stabilisatie systeem, garandeer ik te allen tijde mooie stabiele beelden. In mijn films dus geen geschud in beeld. Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd uitgewerkt. Ik heb gemiddeld drie werkdagen nodig om de montage van jullie film perfect te maken. De hoge pixel kwaliteit waar ik mee werk, zorgt voor een waanzinnige eind kwaliteit. Mocht er tijdens jullie trouwdag iets onverhoopt kapot gaan dan heb ik altijd back-up in apparatuur bij mij. En mocht ik onverhoopt ziek zijn of worden dan is er back-up geregeld. Zoals je kan en mag verwachten van een prof is alles vooraf maar ook achteraf goed geregeld!

A film by Dennis

IN DE HOOGSTE KWALITEIT

Als fulltime videograaf Bruiloft werk ik al meer dan twee decennia in het filmmakers vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie en filmwereld. Maar naast mijn werk ben ik ook vader van twee prachtige kids van 1 en 5 jaar oud. Ik ben dol op mijn prachtige gezin!!

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste herinnering voor jullie.

Wat is mijn stijl?

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. Ik hou er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven. Daarnaast vind ik Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps. Deze combineer ik in de montage met echt geluiden of niet van echt te onderscheiden soundeffects.

Mijn films zijn uniek, op maat en dus altijd in jullie eigen bruiloftsstijl gemaakt.

DE BRUILOFT
LATEN FILMEN

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste trouwfilms.

TROUWEN IN NEDERLAND

Trouwen jullie in Nederland. In de afgelopen jaren heb ik een relatie opgebouwd met bijna alle trouwlocaties in Nederland. Ik ken de meeste medewerkers op de divers trouwlocaties en ik weet dus bijna overal goed de weg.

Trouwen in het buitenland

Wonen jullie in het buitenland of trouwen jullie in het buitenland? Voor een kleine meerprijs ga ik met jullie mee. Op dit moment ben ik al meer dan tien keer per jaar in buitenland te vinden. Je kunt hiervoor kijken bij mijn basis Nederlandse tarieven. Trouwen jullie niet in Nederland of Belgiƫ dan ga ik ook graag met jullie mee. Kijk hiervoor op mijn destination wedding pagina.

Heeft u behoefte aan contact met mij? Wilt u contact met mij opnemen?