De trouwfilm met een verhaal

Trouwfilm

IEDERE FILM DIE IK MAAK IS UNIEK!

Op zoek naar de videograaf?

Gefilmd in de hoogste kwaliteit van dit moment!

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag de trouwfilms maak. Ik hou er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de trouwfilm te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.
Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in jullie film te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Ook maak ik mooie shots en vaak zelfs timelaps of hyperlaps van de bijzondere momenten op jullie trouwdag.

Dennis Tetro-Tijsmans

IEDERE FILM BEGINT MET EEN KORTE TRAILER

Tarieven, kwaliteit & service!

De trouwfilm specialist

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen.

Iedere film is uniek en om een trouwfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie trouwfilm). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Iedere tien minuten kost mij minimaal anderhalve dag. Want ik monteer alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van liedje. Jullie mogen vooraf zelf de muziek voor onder de film kiezen. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een trouwfilm door mij kunnen laten maken.

Kwaliteit vergelijken doe je met een smart tv! Cast de film naar je full HD of 4K televisie.

Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan en vergelijk door te casten.

Meer films bekijk je in mijn portfolio