De trouwfilm met een verhaal

Trouwfilmpjes

Iedere trouwfilm begint met een trailer

Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie een mooi voorstel op maat doen.

Iedere film is uniek en om een unieke trouwfilm te maken start ik eerst met een grondige voorbereiding van jullie dag. Ik wil alle basis ins en outs weten en wat voor jullie belangrijk is. Daarna het camerawerk en ook dat is behoorlijk zwaar want ik film niet uit de hand. Ik film op een stabilisatie systeem uit de filmwereld waardoor alle beelden stabiel zijn en blijven. Dit systeem weegt 8 kilo en dat is wat het zwaar maakt. Omdat iedere film uniek is maak ik niet meer dan 25 trouwfilms per jaar. Want daarna is mijn creativiteit en energie echt op.
Ook de edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. De beelden veilig stellen, een back-up maken. Daarna de trailer maken en ik ben weer een dag verder. De tweede edit dag daarin kan ik maximaal twaalf minuten film (edit) maken. Ik monteer alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van de door jullie zelf uitgekozen liedjes. Het laatste onderdeel van de edit is de kleur nabewerken. Met hart en ziel werk ik aan jullie film want dat is waar ik mijn voldoening uit haal.