Met respect en liefde gemaakt

Uitvaart film

Uitvaartfilm laten maken

Het vast laten leggen van de uitvaart kan het verlies van dierbare helpen bij het verwerken. Immers heeft iedereen zijn of haar eigen manier van verwerken.

Ik leg, indien dit uw wens is, alle speeches en de totale uitvaart voor u vast. Het geld bijna voor iedereen dat de uitvaart aan je voorbij flits. En vaak zijn er niet veel blijvende herinneringen door je hersenen geregistreerd. Het terug kijken van speeches kan hierbij helpen om zo het rouwproces te verbeteren.

Voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn, omdat zij bijvoorbeeld ver weg wonen of soms het niet aankunnen om te komen helpt een video van de begrafenis of crematie ook. Zij kunnen op deze manier alsnog de uitvaart op hun manier beleven.

Wilt u een voorbeeld zien? Vraag mij te alle tijde vrijblijvend u een voorbeeld te sturen.

Ik wens u sterkte met u verlies!

Tarieven

Het thema uitvaart is voor iedereen gelijk maar toch is iedere uitvaart speciaal en uniek.
Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie graag willen maar ook wat voor u niet wenselijk is. Met al deze informatie maak ik voor u een voorstel op maat.Iedere film is uniek en om een afscheidsfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film).

Dennis Tetro-Tijsmans

Online contactformulier