Videograaf Bruiloft

Al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland

Bruiloft videograaf Nederland

Meest recente voorbeeld trouwen in 4K 

Mijn passie is het maken van trouwfilms. Ieder jaar maak ik maximaal 15 trouwfilms. Waarvan 2 in het buitenland. Dus wil je mij boeken wees er snel bij. 

Bruiloft foto en/of video

Dennis
Dennis


Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar wij van houden en waarom wij zo graag trouwfilms maken. De -en videograaf bruiloft voor in heel Nederland en België. Maar ook voor jullie destination wedding.

Zijn jullie opzoek naar de videograaf voor jullie bruiloft? Neem gerust contact met ons op want wij vertellen jullie graag meer over hoe hoe wij werken. 

Zijn jullie opzoek naar een combinatie foto -en videografie? Ja ook daar is aan gedacht. Al meer dan 10 jaar werk ik samen met Petra Bravenboer onder de naam Love2wed. Meer info hierover is onder andere te vinden op www.love2wed.nl 


Short story trouwfilm

Een film door trouwvideograaf Dennis Tetro-Tijsmans

Short story film is een high-light clip van jullie dag. Hierin zijn de mooiste beelden van jullie trouwdag te zien. Wel of niet gemonteerd met jullie geloftes? Wel of niet met audio van jullie ja-woord? Alles is mogelijk!

In een persoonlijk gesprek nemen wij graag door wat jullie wensen zijn. Wij zeggen altijd: vertel het ons dan vertellen wij jullie verhaal

Destination Wedding

Long story trouwfilm

Een film door trouwvideograaf Dennis Tetro-Tijsmans
Willen jullie liever een lange film? Long story film zegt het zelf eigenlijk al. Een team van minimaal drie videografen is op jullie dag aanwezig. Zij zullen alles zorgvuldig registreren. Na jullie dag monteren wij al deze beelden in jullie trouwfilm. En omdat een high-light clip zo tof is krijgen jullie deze er ook bij. Hebben jullie nog meer wensen? Geef het ons aan en wij maken het heel graag voor jullie.

In een persoonlijk gesprek nemen wij door wat jullie wensen zijn. Wij zeggen altijd: vertel het ons dan vertellen wij jullie verhaal!

Gewoon super goed geregeld?!

Altijd onder leiding van Dennis Tetro-Tijsmans

Ervaren videografen

Laat jullie bruiloft, jullie verhaal vastleggen door een team videografen die samen meer dan 500 films van bruiloften hebben gemaakt. Een team dat speurt naar de juiste momenten om een onvergetelijke herinnering van jullie mooie dag maken. 

Preview / trailer

Als het lukt binnen jullie planning, maken wij de trailer nog dezelfde dag. Lukt dit niet dan ontvangen jullie de trailer binnen 1 of maximaal 2 dagen.  

Kennismaking met ons

Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden. Je wilt de juiste keuzes maken. En jullie hebben dus enorm veel vragen. Plan daarom altijd eerst een vrijblijvend en online intakegesprek met ons. 

Reistijd en reiskosten

Reistijd- en overige kosten zijn verwerkt in al onze pakketten.

Onze tarieven zijn wel altijd exclusief parkeer- en entreekosten.

Bespreking draaiboek

Zo'n twee weken voor de bruiloft hebben we bel-contact om jullie dag tot in de puntjes te bespreken. We nemen nog een keer jullie hele planning door. En verwerken zo nodig de laatste wijzigingen.


Aflevering film

We filmen altijd in 6K. Maar we leveren jullie trouwfilm af in full HD. In principe ontvangen jullie de film via een online download link. Maar willen jullie ook een luxe USB stick? Dan is dit zeker te regelen.