Videograaf bruiloft

Mijn films zijn uniek, op maat en dus altijd in jullie eigen bruiloftsstijl gemaakt. 

Videograaf Huwelijk

Al meer dan 15 jaar en het maken van meer dan 200 films zijn mijn ervaring!

Ik film met apparatuur uit de televisie en film wereld. En omdat ik werk met een professioneel stabilisatie systeem, garandeer ik te allen tijde mooie stabiele beelden. In mijn films dus geen geschud in beeld. Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd uitgewerkt. Ik heb gemiddeld drie werkdagen nodig om de montage van jullie film perfect te maken. De hoge pixel kwaliteit waar ik mee werk, zorgt voor een waanzinnige eind kwaliteit. Mocht er tijdens jullie trouwdag iets onverhoopt kapot gaan dan heb ik altijd back-up in apparatuur bij mij. En mocht ik onverhoopt ziek zijn of worden dan is er back-up geregeld. Zoals je kan en mag verwachten van een prof is alles vooraf maar ook achteraf goed geregeld!

A film by Dennis

IN DE HOOGSTE KWALITEIT

Als fulltime videograaf Bruiloft werk ik al meer dan twee decennia in het filmmakers vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie en filmwereld. Maar naast mijn werk ben ik ook vader van twee prachtige kids van 1 en 5 jaar oud. Ik ben dol op mijn prachtige gezin!!

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste herinnering voor jullie.

DE BRUILOFT
LATEN FILMEN

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste trouwfilms.

TROUWEN IN NEDERLAND

Trouwen jullie in Nederland. In de afgelopen jaren heb ik een relatie opgebouwd met bijna alle trouwlocaties in Nederland. Ik ken de meeste medewerkers op de divers trouwlocaties en ik weet dus bijna overal goed de weg.

Mijn extra opties

Klik op een foto om meer te weten te komen over dit onderwerp.

Trouwen in het buitenland

Wonen jullie in het buitenland of trouwen jullie in het buitenland? Voor een kleine meerprijs ga ik met jullie mee. Op dit moment ben ik al meer dan tien keer per jaar in buitenland te vinden. Je kunt hiervoor kijken bij mijn basis Nederlandse tarieven. Trouwen jullie niet in Nederland of België dan ga ik ook graag met jullie mee. Kijk hiervoor op mijn destination wedding pagina. 

Heeft u behoefte aan contact met mij? Wilt u contact met mij opnemen?