Bruiloft videograaf
Voor een trouwfilm met liefde gemaakt!

Jullie trouwdag is de één van de belangrijkste dagen in jullie leven en duurt maar een dag. Wij zorgen er voor dat jullie deze dag keer op keer kunnen herbeleven. In de hoogste kwaliteit want dat is onze garantie. Wij filmen niet alleen jullie mooiste dag en zetten hier een leuk muziekje onder. Nee wij maken een film met vakmanschap. Met moderne apparatuur uit de tv en film industrie. En de allerbeste geluidsapparatuur. 

Wist je dat wij gemiddeld nog twee dagen nodig hebben om jullie trouwfilm te maken. Alle beelden worden handmatig uitgezocht en met liefde en vakmanschap gemonteerd op jullie eigen muziekkeuzes.     

Creatieve groet,
Bruiloft videograaf en filmmaker
Dennis Tetro-Tijsmans

De videograaf bruiloft in Nederland! 
WAANZINNIGE DONKERE OPNAMES
 
OP DE ACHTERGROND

Het mag natuurlijk niet de bedoeling zijn dat wij als jullie videograaf opvallend te werk gaan. Daarom zorgen wij als professionele videograaf er voor dat we zo onzichtbaar als mogelijk werken. Het draait, zeker deze dag, alleen om jullie en jullie zijn voor ons het belangrijkst!

Maar het is voor jullie een spannende dag en dat beseffen wij als geen ander. Daarom zijn wij ook sfeermakers die zeker in de ochtend voor ontspannende sfeer zorgen. Regelmatig horen wij andere profs, zoals weddingsplanners, kappers en make-up artiesten,  dat wij er een extra leuk feestje van maken. 

KLEURCORRECTIE

Iedere bruiloft heeft zijn eigen sfeer en thema. Deze kleuren hebben jullie met zorg uitgekozen. Daarom vinden wij het belangrijk dit harde werk ik ere te houden. Bij ons zie je dus niet achteraf fletse, onscherpe of schuddende beelden terug. Want wij werken met de beste apparatuur waardoor wij kunnen garanderen dat alles blijft zoals het werkelijk was......... 


HET VERSCHIL

Wat is het verschil?
Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment (6K) en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Daarnaast film ik met apparatuur uit de televisie en filmwereld. Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet. Ik werk als fulltime professional en heb ik hiernaast dus geen baan erbij. Ik startte mijn carrière in de televisie en filmwereld en Inmiddels beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring. Door mijn ervaring als o.a. publieks-opwarmer weet ik hoe ik jullie en jullie gasten snel op het gemak kan stellen. Wil je nog meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer. 


De videograaf bruiloft in Nederland!
Bruiloft videograaf

Ontspannen, go with the flow & vol met alle belangrijke momenten.


SAME DAY EDIT

Dezelfde dag nog een korte trouwfilm met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken? 

APPARATUUR

Een trouwvideograaf filmt tegenwoordig in minimaal 6K. Maar waarom is dit eigenlijk? 

SAVE THE DATE

De digitale manier van het versturen van jullie eerste uitnodigingen.  


Bruiloft videograaf