Bruiloft videograaf
Voor een trouwfilm met liefde gemaakt!

Jullie trouwdag is de één van de belangrijkste dagen in jullie leven en duurt maar een dag. Wij zorgen er voor dat jullie deze dag keer op keer kunnen herbeleven. In de hoogste kwaliteit want dat is onze garantie. Wij filmen niet alleen jullie mooiste dag en zetten hier een leuk muziekje onder. Nee wij maken een film met vakmanschap. Met moderne apparatuur uit de tv en film industrie. En de allerbeste geluidsapparatuur. 

Wist je dat wij gemiddeld nog twee dagen nodig hebben om jullie trouwfilm te maken. Alle beelden worden handmatig uitgezocht en met liefde en vakmanschap gemonteerd op jullie eigen muziekkeuzes.     

Creatieve groet,
Bruiloft videograaf en filmmaker
Dennis Tetro-Tijsmans

De videograaf bruiloft in Nederland! 


WAANZINNIGE DONKERE OPNAMES

Het mag natuurlijk niet de bedoeling zijn dat ik als onderdeel van jullie team opvallend te werk ga. Daarom zorg ik als professionele videograaf er voor dat ik zo onzichtbaar als mogelijk werk. Het draait, zeker deze dag, alleen om jullie en jullie zijn voor mij het belangrijkste!

Wat is het verschil?
Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment (6K) en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Daarnaast film ik met apparatuur uit de televisie en filmwereld. Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet. Ik werk als fulltime professional en heb ik hiernaast dus geen baan erbij. Ik startte mijn carrière in de televisie en filmwereld en Inmiddels beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring. Door mijn ervaring als o.a. publieks-opwarmer weet ik hoe ik jullie en jullie gasten snel op het gemak kan stellen. Wil je nog meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer.

De videograaf bruiloft in Nederland!


Bruiloft videograaf

Dezelfde dag nog een korte trouwfilm met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken? 

Een trouwvideograaf filmt tegenwoordig in minimaal 6K. Maar waarom is dit eigenlijk? 

De digitale manier van het versturen van jullie eerste uitnodigingen.  
Bruiloft videograaf