Bruiloft videograaf Nederland

Meest recente voorbeeld trouwen in 4K 

Mijn passie is het maken van trouwfilms. Ieder jaar maak ik maximaal 15 trouwfilms. Waarvan 2 in het buitenland. Dus wil je mij boeken wees er snel bij. 

Momenteel (medio 2022) zijn we overgestapt naar meerdere nieuwe technieken. We hebben een nieuwe slow motion camera gekocht waarmee we waanzinnige beelden in 4K kunnen vastleggen. Daarnaast hebben we een color programma gekocht waarmee we waanzinnige, niet van echt te onderscheiden, echte kleuren kunnen maken. Daarom zijn alle nieuwe clips nog zoveel mooier geworden dan daarvoor.  

Bruiloft foto en/of video

Dennis
Dennis


Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar wij van houden en waarom wij zo graag trouwfilms maken. De -en videograaf bruiloft voor in heel Nederland en België. Maar ook voor jullie destination wedding.

Zijn jullie opzoek naar de videograaf voor jullie bruiloft? Neem gerust contact met ons op want wij vertellen jullie graag meer over hoe hoe wij werken. 

Zijn jullie opzoek naar een combinatie foto -en videografie? Ja ook daar is aan gedacht. Al meer dan 10 jaar werk ik samen met Petra Bravenboer onder de naam Love2wed. Meer info hierover is onder andere te vinden op www.love2wed.nl 


Gewoon super goed geregeld?!

Altijd onder leiding van Dennis Tetro-Tijsmans

Ervaren videografen

Laat jullie bruiloft, jullie verhaal vastleggen door een team videografen die samen meer dan 500 films van bruiloften hebben gemaakt. Een team dat speurt naar de juiste momenten om een onvergetelijke herinnering van jullie mooie dag maken. 

Preview / trailer

Als het lukt binnen jullie planning, maken wij de trailer nog dezelfde dag. Lukt dit niet dan ontvangen jullie de trailer binnen 1 of maximaal 5 dagen.  

Kennismaking met ons

Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden. Je wilt de juiste keuzes maken. En jullie hebben dus enorm veel vragen. Plan daarom altijd eerst een vrijblijvend en online intakegesprek met ons. 

Bespreking draaiboek

Zo'n twee weken voor de bruiloft hebben we bel-contact om jullie dag tot in de puntjes te bespreken. We nemen nog een keer jullie hele planning door. En verwerken zo nodig de laatste wijzigingen.