De trouwfilm met een verhaal

Videograaf Bruiloft

Op zoek naar de videograaf bruiloft?

Gefilmd in de hoogste kwaliteit van dit moment!

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. En dit is waarom ik videograaf bruiloft ben geworden. Ik hou er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag.
Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.
Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps.   

Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie een mooi voorstel op maat doen.

Iedere film is uniek en om een unieke trouwfilm te maken start ik eerst met een grondige voorbereiding van jullie dag. Ik wil alle basis ins en outs weten en wat voor jullie belangrijk is. Daarna het camerawerk en ook dat is behoorlijk zwaar want ik film niet uit de hand. Ik film op een stabilisatie systeem uit de filmwereld waardoor alle beelden stabiel zijn en blijven. Dit systeem weegt 8 kilo en dat is wat het zwaar maakt. Omdat iedere film uniek is maak ik niet meer dan 25 trouwfilms per jaar. Want daarna is mijn creativiteit en energie echt op.
Ook de edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. De beelden veilig stellen, een back-up maken. Daarna de trailer maken en ik ben weer een dag verder. De tweede edit dag daarin kan ik maximaal twaalf minuten film (edit) maken. Ik monteer alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van de door jullie zelf uitgekozen liedjes. Het laatste onderdeel van de edit is de kleur nabewerken. Met hart en ziel werk ik aan jullie film want dat is waar ik mijn voldoening uit haal.

Vakkennis en meer dan 15 jaar ervaring als videograaf bruiloft! Ik werk overigens samen met alle fotografen maar ik heb ook een vaste samenwerking met twee fotografen. Meer over onze scherpe combinatie tarieven? Klik hier.  Foto en Videograaf

IEDERE FILM DIE IK MAAK IS UNIEK!


Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek.

Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen. Trouwfilm online

Iedere film is uniek en om een trouwfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Iedere tien minuten kost mij minimaal anderhalve dag. Want ik monteer alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van liedje. Jullie mogen vooraf zelf de muziek voor onder de film kiezen. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film door mij kunnen laten maken.

IEDERE FILM BEGINT MET EEN KORTE TRAILER