Videograaf Bruiloft

Al meer dan 15 jaar en het maken van meer dan 200 films zijn mijn ervaring!

Ik film met apparatuur uit de televisie en film wereld. En omdat ik werk met een professioneel stabilisatie systeem, garandeer ik te allen tijde mooie stabiele beelden. In mijn films dus geen geschud in beeld. Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd uitgewerkt. Ik heb gemiddeld drie werkdagen nodig om de montage van jullie film perfect te maken. De hoge pixel kwaliteit waar ik mee werk, zorgt voor een waanzinnige eind kwaliteit. Mocht er tijdens jullie trouwdag iets onverhoopt kapot gaan dan heb ik altijd back-up in apparatuur bij mij. En mocht ik onverhoopt ziek zijn of worden dan is er back-up geregeld. Zoals je kan en mag verwachten van een prof is alles vooraf maar ook achteraf goed geregeld!


A film by Dennis

IN DE HOOGSTE KWALITEIT

Als fulltime videograaf Bruiloft werk ik al meer dan twee decennia in het filmmakers vak. Mijn achtergrond ligt in de muziek, televisie en filmwereld. Maar naast mijn werk ben ik ook vader van twee prachtige kids van 1 en 5 jaar oud. Ik ben dol op mijn prachtige gezin!!

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste herinnering voor jullie.

Dennis Tetro-Tijsmans de videograaf Huwelijk!DE BRUILOFT
LATEN FILMEN

Mijn montages zijn helemaal van deze tijd, modern en gebalanceerd gevuld met prachtige beeld en geluidseffecten. Met de nieuwste en de beste apparatuur maak ik de mooiste trouwfilms.
TROUWEN
IN NEDERLAND

Trouwen jullie in Nederland. In de afgelopen jaren heb ik een relatie opgebouwd met bijna alle trouwlocaties in Nederland. Ik ken de meeste medewerkers op de divers trouwlocaties en ik weet dus bijna overal goed de weg.

SAME DAY EDIT

Dezelfde dag al de eerste beelden

Foto: Lia Lo
Foto: Lia Lo

Dezelfde dag nog een korte trouwfilm met de hoogtepunten op een groot scherm bekijken?

MIJN APPARATUUR

Gefilmd in de hoogste kwaliteit

Foto: Lia Lo
Foto: Lia Lo

De nieuwste en modernste apparatuur dat is waar ik mee werk. Stabiele beelden en prachtige kleuren.

SAVE THE DATE FILM

De nieuwste trent

Foto: Lia Lo
Foto: Lia Lo

De digitale manier van het versturen van jullie eerste uitnodigingen. Videograaf HuwelijkTROUWEN 
IN BELGIË

Wonen jullie in België of trouwen jullie in België voor een kleine meerprijs ga ik met jullie mee. Op dit moment ben ik al meer dan tien keer per jaar in België te vinden. Je kunt hiervoor kijken bij mijn basis Nederlandse tarieven. Trouwen jullie niet in Nederland of België dan ga ik ook graag met jullie mee. Kijk hiervoor op mijn destination wedding pagina. 

HEEFT U BEHOEFTE AAN MEER INFORMATIE?  WILT U CONTACT MET MIJ OPNEMEN?