De trouwfilm met een verhaal

Videograaf Den Haag

Puur en vol echte en oprechte emoties. Journalistieke en ongedwongen films!

Trouwen in Den Haag

Het thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek.
Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar ik rekening mee moet houden. Met al deze informatie kan ik jullie mooi voorstel op maat doen.
Iedere film is uniek en om een trouwfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film). Een edit maken neemt enorm veel tijd in beslag. Iedere tien minuten kost mij minimaal anderhalve dag. Want ik monteer alles op het ritme van de muziek en zoveel als mogelijk op de tekst van liedje. Jullie mogen vooraf zelf de muziek voor onder de film kiezen. Hoe dit werkt leg ik uit tijdens ons intake-gesprek.

Vallen mijn prijzen niet helemaal binnen jullie budget? Ik kan jullie wat handige tips geven waardoor jullie misschien toch een film door mij kunnen laten maken.

Dennis Tetro-Tijsmans

IEDERE FILM BEGINT MET EEN KORTE TRAILER

Op zoek naar de videograaf bruiloft?
Gefilmd in de hoogste kwaliteit van dit moment!

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag trouwfilms maak. En dit is waarom ik videograaf bruiloft ben geworden. Ik hou er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.
Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps.   

Videograaf Haaglanden
Videograaf Haaglanden