Websites

Kwaliteit, service & vakmanschap

Website laten maken zonder grote investering vooraf!

Het bouwen van een website kan iedereen. Maar het maken van een website waar veel aanvragen op komen niet. De afgelopen decennia hebben wij een formule ontwikkeld waarin dit mogelijk is. En dat zonder hoge investering vooraf.

Bel nu, voor meer informatie, met 06-45554767 (Dennis Tetro-Tijsmans) 

Hoog in Google

Zie zelf het resultaat. Google maar Videograaf en als het goed is staan Videograaf Nederland in de Top 5 in Google. Dit is waar wij sterk in zijn en wat wij dus voor jullie kunnen betekenen. Hoog in Google staan is belangrijk. Want zo voorkom je onnodig hoge advertentie kosten. Concurrenten drukken op jou advertentie sterker nog, Robots die klikken op je advertentie. Wij leggen graag uit hoe je dit voorkomt.

De website van 2 brothers on the floor draait nu bijna twee jaar is was vorig jaar goed voor meer dan 200 aanvragen. En dat zonder reclame te maken op Google.

De mooiste website?

Nee als je dit wil moet je echt bij een ander bedrijf zijn. De mooiste websites verkopen wat ons betreft helemaal niks. Wij maken websites die functioneel zijn en service bieden. Zoals een chat-robot die live met jullie klanten kunnen mailen. Wij zorgen voor actuele foto's en filmpjes zodat de klant kan zien wat hij kan verwachten. Een actieve website waarop je nieuwe content aan nieuws, foto's en filmpjes kunt zien. 

Klik op de foto om naar deze website te gaan!

Onze tarieven

En pakket op maat nodig? Dat kan! Bel met 06-45554767 voor meer informatie.


E-mail abonnement:

Een los e-mail en homepage abonnement is er vanaf 50,- euro exclusief Btw per maand.

Online contact formulier

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel dan met 0645554767.